Kamyona Çarpan Otomobil Paramparça Oldu Açiklamasi 1 Ölü, 3 Yarali

Kastamonu’da önünde seyreden kamyona çarpan otomobil paramparça oldu. Feci kazada otomobilde bulunan 1 kisi öldü, 2 kisi yaralandi.

Kamyona Çarpan Otomobil Paramparça Oldu Açiklamasi 1 Ölü, 3 Yarali
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da Budamis Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde Ankara’dan geldikleri ögrenilen Fatih Yildiz idaresindeki 06 COH 786 plakali otomobil, iddialara göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ayni yönde seyreden Y.D. yönetimindeki 19 ACU 763 plakali kamyona arkadan çarpti. Kazada otomobil paramparça oldu ve parçalari etrafa saçildi. Feci kazada otomobil sürücüsü Fatih Yildiz (26) ile annesi Güllü Yildiz ve kardesi Evsa Yildiz (22) yaralandi, esi Kübra Yildiz ise araç içerisinde sikisarak olay yerinde hayatini kaybetti. Kazada araçta sikisan diger yaralilar ise, Kastamonu Belediyesi itfaiye ekiplerince sikistiklari yerden kurtarilarak ambulansa bindirildi. Yaralilardan Güllü Yildiz, sehir merkezindeki özel bir hastaneye kaldirilirken, diger yaralilar da Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.

Kazanin ardindan polis ve trafik ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Cumhuriyet Savcisinin ve Olay Yeri Inceleme ekiplerinin incelemesinin ardindan kazada hayatini kaybeden Kübra Yildiz’in cenazesi, sikistigi yerden kurtarilarak Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesinin morguna kaldirildi.
Kaynak: İHA