Traktörün Altinda Kalan Genç Kiz Hayatini Kaybetti

Denizli’de sulama sistemi için tarlaya hortum dizen genç kiz, geri manevra yapan traktörün altinda kalmasi sonucu kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti. Kayiplara karisan Afganistan uyruklu sürücü ise 8 saat sonra jandarma tarafindan yakalandi.

Traktörün Altinda Kalan Genç Kiz Hayatini Kaybetti


Olay, Acipayam ilçesine bagli Yumrutas Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 17 yasindaki Irem Selçuk, tarlanin sulanmasindan dolayi kurulan hortumlari dizmek için traktörün arkasina oturdu. Tam bu esnada geri manevra yapan traktör, Selçuk’un üstünden geçti. Aci olayin ardindan Afganistan uyruklu sürücü olay yerinden kaçarken, diger çalisanlarin ihbari üzerine bölgeye jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden saglik görevlileri agir yaralanan genç kizi hastaneye kaldirdi. Jandarma Olay Yeri Inceleme ekiplerinin yapmis oldugu çalismalarin ardindan Selçuk’tan aci haber geldi. Genç kiz doktorlarin tüm müdahalesine ragmen hayatini kaybetti.

8 saat sonra yakalandi

Olayin ardindan yabanci uyruklu süphelinin yakalanmasi için çalisma baslatildi. Süphelinin etraftaki çalisanlarin bilgisi dogrultusunda kimligini belirleyen ekipler, her yeri didik didik arayarak sürücüyü 8 saat sonra buldu. Korktugu için kaçtigini söyleyen sürücü ifadesi alinmak üzere karakola götürüldü.
Kaynak: İHA