Kazada Savrulan Motosiklet Sürücüsü Hayatini Kaybetti

Izmir’in Bergama ilçesinde bir otomobilin motosiklete arkadan çarpmasi sonucu motosiklette bulunan iki kisi metrelerce sürüklendi. Agir yaralanan motosiklet sürücüsü yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak yasamini yitirdi.

Kazada Savrulan Motosiklet Sürücüsü Hayatini Kaybetti


Kaza, aksam saatlerinde Bergama ilçesi Bayatli mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolda seyir halinde olan Abdullah Adsoy (26) idaresindeki motosiklet, bir aracin geri manevra yapmasi sonucu otomobile arkadan çarpti. Çarpismanin etkisiyle savrulan motosikletteki Abdullah Adsoy ve Y.B., metrelerce sürüklendi. Kazayi gören vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri yolda güvenlik önlemleri alirken, kazada yaralanan iki kisi, saglik ekipleri tarafindan ambulansla Mithat Necla Öztüre Devlet Hastanesine kaldirildi.

Hastanede hayatini kaybetti

Meydana gelen kazada agir yaralanan motosiklet sürücüsü Abdullah Adsoy, hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Motosiklette yolcu konumunda bulunan Y.B.’nin ise vücudunda kiriklar oldugu ve hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi.

Kaza ile ilgili sorusturma baslatilirken, kazaya sebebiyet verdigi öne sürülen otomobil sürücüsü, polis ekipleri tarafindan emniyete götürüldü.
Kaynak: İHA