Emre Kaya, Yine Sanatini Konusturdu

Usta Sarkilar projesinin ardindan baslattigi konserler serisini sürdüren ünlü popçu, yeni arabeskçi Emre Kaya, Istanbul’da yine firtina gibi esti.

Emre Kaya, Yine Sanatini Konusturdu
Sahnede sesiyle, performansi ve birbirinden güzel eserleriyle sanatini konusturan Emre Kaya, sadece halk konserlerinin yildizi olmakla kalmiyor, biletli konserlerde de yok satanlar arasinda yer aliyor.

Istanbul’da sevenleriyle bulusan Emre Kaya, dinleyenlerin yogun tezahüratlariyla çiktigi sahnede hem costu hem de costurdu. Duygusal eserlerle herkesi alip götüren, hareketli parçalarla eglenceye pik yaptiran Emre Kaya, sevenlerinin yogun ilgisine tesekkür etti.

Bestelendikleri döneme adeta damgasini vuran arabesk eserleri seslendirirken, güçlü sesini kendine has yorumuyla taçlandiran Emre Kaya, gençleri de adeta arabesk kolik yapti. Gençlerin genelde pop dinlemeye alisik olduklari Emre Kaya, arabesk eserlerle de onlarin gönüllerindeki yerini adeta perçinlemeyi basardi.

Ünlü popçu ve yeni nesil arabesk eserlerin güçlü temsilcisi Emre Kaya, sevenlerine sosyal medya hesabindan gönderdigi mesajda “Usta Sarkilar proje albümüme göstermis oldugunuz ilgi ve biletli konser serilerimde beni yalniz birakmadiginiz için tesekkür ederim. 29 Temmuz günü Atakent sahnesinde görüsmek üzere” ifadelerine yer verdi.

Ünlü sanatçi, 29 Temmuz’da Atakent, 30 Temmuz’da Yalova Festivali, 3 Agustos’ta Kocaeli, 6 Agustos’ta Kartal ve 11 Eylül’de Manisa Sarigöl Festivalinde sevenleriyle bulusacak.
Kaynak: İHA