Karpuzlulu Çocuklar Kusadasi'ni Ilk Kez Görmenin Sevincini Yasadi

Kusadasi Belediyesi, hayata geçirilen ‘Mavi Hayaller’ isimli sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Aydin’in Karpuzlu ilçesinden gelen çocuklari misafir etti. Güne, Arya A.S Gazibegendi Tesisleri’nde Baskan Ömer Günel’le ögle yemegi yiyerek baslayan çocuklar, daha sonra Kusadasi’nin tarihi ve kültürel mekânlarini gezerek Güvercinada’dan tekne turuna çikti.

Karpuzlulu Çocuklar Kusadasi'ni Ilk Kez Görmenin Sevincini Yasadi


Aydin’in Karpuzlu ilçesinde yasayan 7-14 yaslari arasindaki 16 çocuk, CHP Parti Okulu’nun yasama geçirdigi ‘Mavi Hayaller’ projesi dolayisiyla ilk kez Kusadasi’na geldi. Baskan Ömer Günel’in karsiladigi çocuklar ilk olarak Arya A.S Gazibegendi Tesisleri’nde ögle yemegi yedi. Proje koordinatörleri Aytaç Toker, Okan Kiliç, Nurten Üstün, Leyla Uygun ve Proje Danismani Fulya Üstündag’in eslik ettigi çocuklar daha sonra Kusadasi Belediyesi Necati Korkmaz Mikro Minyatür Merkezi, Mineral ve Fosil Müzesi ve SEYAKMER Dijital Çocuk Kütüphanesi’ni gezdi. Güvercinada Kalesi’ni de dolasan çocuklar son olarak tekne turuna çikti.

Baskan Ömer Günel, Karpuzlu’dan gelen çocuklari misafir etmekten büyük mutluluk duyduklarini belirterek, “Karpuzlu’dan gelen küçük misafirlerimiz simdiye kadar Kusadasi’ni hiç görmemis. Yüzlerini bir nebze olsa da güldürebildiysek ne mutlu bize. Gelecegimizin teminati olan çocuklarimiz için ne gerekiyorsa yapmaya haziriz” dedi.

Kaynak: İHA