Bursa'da O Kazanin Güvenlik Kamera Görüntüsü Ortaya Çikti

Bursa’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettigi kamyonet, önce bariyerlere sonra agaçlara çarpti. Çarpmanin etkisiyle yan yatan kamyonet anayolda sürüklenirken kazada 2 kisi yaralandi. Kaza anina ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çikti.

Bursa'da O Kazanin Güvenlik Kamera Görüntüsü Ortaya Çikti
Kaza, saat 06:00 siralarinda Merkez Osmangazi ilçesi Mudanya Yolu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Orhan Tosun (40) idaresindeki 06 CED 88 plakali kamyonet, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayi sürücüsünün kontrolünden çikti. Kamyonet, yol kenarinda bulunan önce bariyerlere daha sonra agaçlara çarptiktan sonra yan yatarak sürüklendi. Kamyonette bulunan Orhan Tosun ve Ali Bolat (44) yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri yaralilara olay yerinde yaptigi ilk müdahalesinin ardindan ambulanslar ile Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Yaralilarin durumu iyi oldugu ögrenilirken, polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat baslatti.

Öte yandan kaza ani bir isyerine ait güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. O anlarda kamyonet bariyerlerin üstüne çikarak devrildigi görüldü.

Kaynak: İHA