2 Bin Metrekarelik Alan Üzerine Kurulacak Parkin Yapimina Baslandi

Kavakyolu yerleskesi Hamidiye Mahallesi’nde içerisinde çocuk oyun grubu, egzersiz ve oturma alanlari, yürüyüs yolu ile basketbol sahasinin yer alacagi, 2 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak parkin yapimina baslandi.

2 Bin Metrekarelik Alan Üzerine Kurulacak Parkin Yapimina Baslandi
Erzincan Belediyesi, sehirdeki park ve yesil alanlarin sayisini artirmak hedefiyle, Kavakyolu Hamidiye Mahallesi’ne yemyesil bir park kazandirmak üzere çalismalara basladi.

Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri tarafindan yapimina baslanan park, 2 bin metrekare arsa üzerine yaklasik 800 metrekarelik yesil alan miktarina sahip olacak. Park içerisinde fitness alani, basketbol sahasi, oturma ve dinlenme alanlari, çocuk oyun gruplari, yürüyüs yollari ve yesil alan yer alacak.

Ailelerin çocuklariyla gönül rahatligiyla vakit geçirebilecekleri parkin yapimina basladiklarini belirten Erzincan Belediye Baskani Bekir Aksun; "Erzincan’imiza park ve yesil alanlar kazandirma adina sürdürdügümüz çalismalarimiz tüm hiziyla devam ediyor. Çocuklarimizin, gençlerimizin, yaslilarimizin vakit geçirebilecegi Erzincanli hemserilerimin nefes alabilecegi park ve yesil alanlari hizmete sunuyoruz. Kavakyolu Hamidiye Mahallemizde yapacagimiz yeni park, donanimli, konforlu, güvenli ve her yastan mahalle sakinine hitap edecek bir park olacak. Erzincan’imiza deger katacak ve sosyal hayati canlandiracak projelerimize devam edecegiz." dedi.

Kaynak: İHA