Sanliurfa'da Çölyakli Ve PKU'lu Vatandaslara Destek

Haliliye Belediyesi, ilçede ikamet eden Çölyakli ve PKU’lu vatandaslara içerisinde glütensiz ekmek ve gida ürünlerinin bulundugu gida paketlerinin dagitimini gerçeklestirdi.

Sanliurfa'da Çölyakli Ve PKU'lu Vatandaslara Destek
Vatandaslarin ihtiyaç duydugu alanlarda hizmetlerini “Dayanismanin ve paylasmanin kalbi Haliliye” sloganiyla yürüten Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü, Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in talimatlariyla çölyak ve PKU hastalarinin da yaninda olmaya devam ediyor.

Sirrin Mahallesi Recep Tayyip Erdogan Bulvarinda bulunan Haliliye Belediyesi Glütensiz Ekmek Firinina kayit yaptiran hastalar, kendilerine verilen kartla aylik 30 adet ekmegini ücretsiz olarak teslim aliyor. Hijyen standartlarinin en yüksek seviyede tutuldugu firindan yararlanan vatandaslara, bu destegin yaninda periyodik olarak glütensiz gida ürünlerinin bulundugu gida paketi dagitimlari gerçeklestiriliyor. Türkiye Çölyak Federasyonu ve Sanliurfa Çölyak Dernek Baskani Hasan Dogan’in katildigi programla çölyakli ve PKU’lu vatandaslara gida kolileri teslim edilirken, gida paketlerini alan vatandaslar Haliliye Belediyesine ve Baskan Mehmet Canpolat’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA