Profesyonel Otel Yöneticileri Dernegi, Bodrum'da Baskanlari Ziyaret Etti

Profesyonel Otel Yöneticileri Dernegi (POYD) Baskani Ülkay Atmaca ve POYD Bodrum Temsilcisi Yigit Girgin, Bodrum’da bir dizi ziyaret gerçeklestirerek turizm gündemini degerlendirdi.

Profesyonel Otel Yöneticileri Dernegi, Bodrum'da Baskanlari Ziyaret Etti


Dernek yöneticileri ilk olarak Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras’i ziyaret etti. Atmaca ve Girgin’e POYD üyesi Serdar Saril da eslik ederken Belediye Baskani Ahmet Aras, Bodrum’da yaptiklari çalismalari ve bu çalismalarin turizme etkisini degerlendirdi. POYD Baskani Ülkay Atmaca da Türkiye turizmindeki önemine degindigi Bodrum’un ilerleyen yillarda Türkiye turizmine daha fazla katki saglayacagini dile getirdi.

Ticaret hayatina büyük katki sagliyor

POYD heyeti daha sonra Bodrum Ticaret Odasi’nda (BODTO) BODTO Yönetim Kurulu Baskani Mahmut Kocadon, BODTO Yönetim Kurulu Üyeleri Toros Demirdöven ve Mehmet Ayaz ile bir araya geldi. Bodrum turizminin degerlendirildigi bulusmada turizmin ticari hayata etkisi masaya yatirildi.

Sorunlari masaya yatirdilar

POYD heyetinin üçüncü duragi ise Bodrum turizminin en önemli temsilcileri Bodrum Otelciler Birligi (BODER) oldu. Ziyarette BODER Baskani Ömer Faruk Dengiz ve BODER Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Baskan Atmaca, Bodrum konaklama sektörünün son durumunu degerlendirdi. Bodrum konaklama sektörünün sorunlarina da deginen POYD ve BODER üyeleri Bodrum turizminin gelecekte çok daha iyi noktaya geleceginde hemfikir oldular.

Kitap hediye etti

POYD Baskani Ülkay Atmaca, Bodrum ziyaretinde POYD Bodrum Temsilcisi Yigit Girgin’e, Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras’a, BODTO Yönetim Kurulu Baskani Mahmut Kocadon’a ve BODER Baskani Ömer Faruk Dengiz’e duayen turizmciler Avni Aker ve Tunç Müstecaplioglu’nun kaleme aldigi ve geliri ögrencilere aktarilacak olan kitaplari hediye etti.

Türkiye turizmini temsil ediyor

Bodrum ziyaretini degerlendiren Baskan Atmaca, “POYD’un Bodrum’daki temsilcileri ve sevgili dostlarimiz Yigit Girgin ve Serdar Saril ile Bodrum Belediyesi ve BODTO’ya ziyaretler gerçeklestirdik. Ziyaretlerimizin ana konusu tabi ki Bodrum ve turizm oldu. Ziyaretlerimizde Bodrum turizmini degerlendirerek turizmcilerin ve yerel yönetimlerin Bodrum turizmine katkisini konustuk. Bodrum’un dünya turizmindeki yildizi her geçen sene yükseliyor. Önceden Türkiye turizminin önemli bir duragi iken simdi dünya turizminin de gözde duraklari arasina girdi. Dünyadan birçok ünlü ismi artik Bodrum’da görebiliyoruz. Dolayisi ile Bodrum, Türkiye’yi dünya turizminde basariyla temsil ediyor. Bu durum bizleri fazlasi ile memnun ediyor. Dilegimiz Bodrum’un dünya turizminde çok daha iyi noktalara gelmesidir” diye konustu.

Kaynak: İHA