Mezitli'nin Zenginlikleri Anlatildi

İçel’in merkez ilçe Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan, katildigi bir televizyon programinda yaptiklari hizmetleri ve projeleri anlatti.

Mezitli'nin Zenginlikleri Anlatildi
Tarhan, programda yaptigi açiklamada, Mezitli’de yasayan insanlarin, yasam tarzi basta olmak üzere özgürlügüne düskün, çevreye duyarli, naif dirençli insanlar toplulugu oldugunu ve farkliliklari uyum içerisinde bir arada yasama kültürüne sahip bulunduguna vurgu yapti.

212 bin nüfusun yani sira kayitli olmayanlarla birlikte yaklasik 80 bin Suriyeli’nin Mezitli’de yasadigini belirten Tarhan, “Tüm bunlara karsin yasanan ekonomik sikintilara ve pandemi baskisina ragmen, çalisanina en yüksek ücreti ödeyen borçsuz belediyeler arasindayiz. Bunu da seffaf, sorgulanabilir bir belediyecilik ve üretime deger veren anlayis sayesinde basardik. Kentin her noktasina koydugumuz gelir gider tablolari, her sali günü gerçeklestirdigimiz Halk Günleri ile en büyük hedeflerimizden birisi olan ’halkin belediyesi’ ve ’halkin belediye baskani’ anlayisimizi pekistirdi. Halkimizin da sahip çikmasiyla hayata geçirdigimiz projeler ile Mezitli’yi mutlu insanlarin kenti yapmayi basardik” dedi.

Kaynak: İHA