AK Parti Sözcüsü Çelik Açiklamasi 'Musul Baskonsoloslugumuza Düzenlenen Saldiriyi Siddetle Kiniyoruz'

Adalet ve Kalkinma Partisi Genel Baskan Yardimcisi ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Musul Baskonsoloslugumuza düzenlenen saldiriyi siddetle kiniyoruz. Türkiye’yi hedef alan terör odaklari bunun bedelini mutlaka öderler" dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik Açiklamasi 'Musul Baskonsoloslugumuza Düzenlenen Saldiriyi Siddetle Kiniyoruz'
AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabi üzerinden Türkiye Cumhuriyeti’nin Musul Baskonsolosluguna yönelik saldiriyi kinadi. Çelik konu hakkinda yaptigi paylasimda su ifadeleri kullandi:

"Musul Baskonsoloslugumuza düzenlenen saldiriyi siddetle kiniyoruz. Türkiye’yi hedef alan terör odaklari bunun bedelini mutlaka öderler. Irak makamlari bu saldirganlari bir an evvel yakalamali ve hukuk önüne çikarmalidir. Planli provokasyonlar neticesinde Türkiye’nin hedef gösterilmesi sadece terör odaklarinin isine yarar. Kardes Irak’la beraber bu terör odaklarina karsi mücadeleyi artirmaliyiz. Türkiye’nin gücünü test etmeye kalkan terör odaklari kararli ve kesin bir cevapla karsilasacaklardir. Terörle mücadelemiz yüksek mesruiyete ve kararli bir iradeye sahiptir."
Kaynak: İHA