Üniversitede Is Sagligi Ve Güvenligi Temel Egitimi Gerçeklestirildi

Nigde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Ögretim Görevlisi Hüseyin Haluk Sengezer’in sunumuyla, personellere yönelik olarak ’Is Sagligi ve Güvenligi Temel Egitimi’ gerçeklestirildi.

Üniversitede Is Sagligi Ve Güvenligi Temel Egitimi Gerçeklestirildi
Egitim programinin açilisina katilarak açilis konusmasini yapan Üniversite Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Nafiz Tok; is sagligi ve güvenligi konusunu üniversitede çalismakta olan tüm personeller için gerekli gördüklerini ifade ederek bu konunun herkes için çok önemli oldugunu ve ihmal edildiginde geri dönülemeyecek sonuçlar ortaya çikabilecegini aktardi. Is Sagligi ve Güvenligi Temel Egitimi’nin düzenli olarak yapilacagini da sözlerine ekleyen Üniversite Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Nafiz Tok; programa katki sunan Ögretim Görevlisi Hüseyin Haluk Sengezer’e ve tüm katilimcilara tesekkür ederek açiklamalarini sonlandirdi.

Sengezer ise sunumunda; is sagligi ve güvenligi konusunun, ne oldugu, neden önemli oldugunu ve is sagligi ve güvenligi protokollerinin uygulanmasinin sagladigi faydalari egitim katilimcilari ile paylasti.
Kaynak: İHA