Moleron, Dogu Ve Güneydogu Anadolu Is Ortaklariyla Bir Araya Geldi

Türkiye’de 47 lüks mobilya firmasinin bir araya gelerek kurdugu e-ticaret platformu Moleron, Elazig ev sahipliginde Dogu ve Güneydogu Anadolu’da bulunan is ortaklariyla bir araya geldi.

Moleron, Dogu Ve Güneydogu Anadolu Is Ortaklariyla Bir Araya Geldi
Türkiye geneli 81 ilde olan mobilyalariyla hizmet veren e- ticaret platformu, ayni zamanda Avrupa’da hizmet vermek için çalismalarini sürdürüyor. Bu çerçevede Elazig’a da bayilik veren platform, Dogu ve Güneydogu Anadolu bölgesinde bulunan is ortaklariyla bir araya gelerek basin toplantisi düzenledi.

Gün geçtikçe büyümeye devam ettiklerini vurgulayan Moleron Yönetim Kurulu Baskani Ali Karabacak, “Türkiye’nin ihtiyaci olan lüks mobilyalari insanlarimizla bulusturmak için atilan bir adimiz. Türkiye’nin yeni mobilya markasiyiz” dedi.

Dogu ve Güneydogu Anadolu Bölge Toplantisini Elazig’da baslattiklarini belirten Karabacak, “Günes dogudan dogar, sözüyle de insallah Moleron’umuzun isiklarini buradan yakiyoruz. Türkiye’mize gerçekten güç ve istihdam katacak, katma deger saglayacagiz. Is imkanlari saglayacak ve Türkiye’mizin içerisinde bir marka çikacak. Artik Türkiye’nin yeni bir mobilya markasi olarak is hayatina devam edecegiz. Bunda bize güç veren Türkiye’nin dört bir yanindaki is ortaklarimiza tesekkür ederim. Is ortaklarimiz bizim kardeslerimizdir. Ben en basindan da söylemistim, bu toplanma bir dostluk olusumuydu biz ticaret yapacaktik, kiz alip kiz verecektik. Aileler kuracaktik ve o yolda da gidiyoruz. Allah hepsinden razi olsun. Bu birliktelik 36 kisi ile basladi suan da 47 kisiye yükseldik. Bundan dolayi çok mutlu ve gururluyuz" diye konustu.

"Türkiye’nin yeni mobilya markasiyiz"

Gün geçtikçe büyümeye devam ettiklerini vurgulayan Karabacak, "Hedefimizi 81 magaza diye konuslandirmistik ama 81’lerin degil 100’lerin de yetmeyecegini düsünüyoruz. Türkiye’mizin böyle bir olusuma ihtiyaci varmis. Bizde buna vesile olduk. Allah bütün is arkadaslarimdan razi olsun. Dünya dijital ticarete gidiyordu, bizde burada yer alabilmek için arkadaslarimizla toplantilar yaptik ve bütün arkadaslarimiz dogru bir karar oldugunu her zaman birliktelikten güç dogacagini söyledi.

Biz de Türkiye’miz için bu çorbada bir tuzumuz olsun gereginde herkes elinden geleni yapti. Herkese çok tesekkür ediyorum. Türkiye’nin ihtiyaci olan lüks mobilyalari insanlarimizla bulusturmak için atilan bir adimiz. Türkiye’nin yeni mobilya markasiyiz. Baska firmalardan farkimiz nelerdir. Bizim hali hazirda bütün illerimizde magazalarimiz var. Biz dünyanin ticaret yönünün degistigi yönde yön alabilmek için bu platformu olusturduk. En büyük özelligi sayfamiza girdiginiz zaman gördügünüz ürünleri hangi sehirdeyseniz o sehirde ki magazalarimizda görebilmenizdir. Mobilyalarimizda da Istanbul’dan Ardahan’a Ardahan’dan Rize’ye yaptigimiz sevkiyatlarda hiçbir ücret almiyoruz. Kurulum, sevkiyat ve satis sonrasi hizmetlerimizi ücretsiz bir sekilde yapiyoruz” ifadelerini kullandi.

Program sonunda Elazig Moleron bayisi tarafindan Yönetim Kurulu Baskani Karabacak’a plaket verildi.

Kaynak: İHA