Denizcilik Ve Kabotaj Bayrami Kusadasi'nda Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Kusadasi’nda 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayrami kutlamalari Güvercinada’da düzenlenen çesitli yarisma ve etkinliklerle sona erdi. Yarismalarda dereceye girenlere ödülleri Kusadasi Kaymakami Sadettin Yücel ve Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Seyfi Seyhan Suvari tarafindan verildi.

Denizcilik Ve Kabotaj Bayrami Kusadasi'nda Renkli  Görüntülere Sahne Oldu


Kusadasi’nda çelenk konulmasiyla baslayan ve gün boyunca devam eden 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayrami kutlamalari, Güvercinada’da gerçeklestirilen yarisma ve etkinliklerle son buldu. Renkli görüntülere sahne olan etkinliklere Kusadasi Kaymakami Sadettin Yücel, Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Seyfi Seyhan Suvari, Kusadasi Liman Baskani Vekili Önder Eyigün, Kusadasi Sahil Güvenlik Karakol Komutani Binbasi Cihan Seymen ve çok sayida vatandas katildi.

Halk oyunlari ve su sporlari gösterisi ile yüzme, 9,9 Hp motorlu tekne, yagli direk, denizden tabak çikarma ve karton tekne yarismalarinin gerçeklestirildigi etkinlikler, Kusadalilar tarafindan büyük bir ilgiyle izlendi. Kusadasi Belediye Bandosu ile Kent Orkestrasi da çaldigi marslarla izleyicilere coskulu anlar yasatti. Yarismalarda dereceye giren sporculara ödülleri protokol üyelerince verildi.

Etkinlikte konusan Kusadasi Liman Baskani Vekili Önder Eyigün, denizciligin önemine deginerek “Türkiye 3 tarafi denizlerle kapli bir ülke. Bu nedenle denizcilik ülkemizde çok önemli bir faaliyet. Ilçemiz Kusadasi da denizi ile tüm dünyaya ün salmis önemli bir turizm merkezi. Kusadasi’nda Kabotaj Bayrami’ni büyük bir coskuyla kutlamanin mutlulugunu yasiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA