AK Parti Aksaray Il Istisare Toplantisi, Genel Baskan Yardimcisi Yavuz'un Katilimiyla Gerçeklestirildi

AK Parti Seçim Isleri Baskanligi Aksaray Il Istisare Toplantisi AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ali Ihsan Yavuz’un katilimiyla gerçeklestirildi.

AK Parti Aksaray Il Istisare Toplantisi, Genel Baskan Yardimcisi Yavuz'un Katilimiyla Gerçeklestirildi
Toplanti öncesinde AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ali Ihsan Yavuz, Iç Anadolu Bölgesi’nden Sorumlu Seçim Isleri Baskan Yardimcisi Nureddin Çelik ve AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Seçim Isleri Baskani Havva Sibel Söylemez Aksaray Belediye Baskani Evren Dinçer’i ziyaret etti. Ziyaretin ardindan heyet, Il Istisare Toplantisi için Kültür Merkezine geçti. Toplanti, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yavuz ve beraberindeki heyet, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe baskanlari, belediye baskanlari ve parti seçim kurulu üyelerinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Toplantida konusan AK Parti Aksaray Il Baskani Hüseyin Altinsoy, Türkiye’de 20 yilda AK Parti Genel Baskani ve Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in önderliginde tarihi adimlar atildigini belirterek, “Ilkleri basardik, her biri basli basina bir devrim olan, düsünülmesi birçok siyasetçi için hayal olan projeleri gerçeklestirdik. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderliginde ülkemiz 20 seneden bu yana her zorlugu nasil atlattiysa, Allah’in izniyle ayni ve kararli sekilde yoluna devam edecektir. Hiç kimsenin endisesi olmasin” dedi.

AK Parti Aksaray Teskilati’nin 2023 seçimlerine hazir oldugunu vurgulayan Altinsoy, “Kapi kapi dolasip hemsehrilerimizin gönüllerine girmeye, gönüllerini almaya gayret edecegiz. Geçtigimiz sene oldugu gibi bu yaz da, meclisin tatile girmesiyle milletvekillerimizle, tüm kademelerimizle birlikte Aksaray’da gitmedik ev, çalmadik kapi, dokunmadik gönül birakmayacagiz. Cumhurbaskanimiz gibi gece gündüz demeden bütün gücümüzle her vatandasimiza ulasmak zorunda oldugumuzun bilincindeyiz. Gördügümüz herkesi kucaklayacagiz, ulasabildigimiz her eli sikacagiz, anlatacagiz, gönülleri fethetmeye devam edecegiz. 2023 hedefiyle, dünya liderimizi tekrar Cumhurbaskani yapmak ve AK Partimizi iktidara tasimak için, dava arkadaslarimizla, gönül yoldaslarimizla birlikte var gücümüzle çalisacagiz. Insallah 2023’te zafer AK Parti’nin olacak, Cumhur Ittifakinin olacak, aziz milletimizin olacak. Aksaray AK Parti ailesi olarak biz haziriz. Ilk günkü askla 2023 hedefimizle, 2053 ve 2071 vizyonumuzla durmak yok yola devam diyoruz” ifadelerini kullandi.

Konusmasinda birlik ve beraberlige dikkat çeken Belediye Baskani Evren Dinçer ise, “Görevi devraldigimiz günden itibaren teskilatlarimizla birlik, beraberlik içerisinde sehrimize ve hemserilerimize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Insallah önümüzdeki süreçte de yine teskilatimizin kiymetli üyeleriyle sehrimiz için çalismaya devam edecegiz. Insallah özverili çalismalarimiz neticesinde 2023 seçimlerinde en yüksek oyu alan sehirlerden olmayi hedefliyoruz” diye konustu.

2023 seçimleri için birçok konuyu toplantiya katilanlara aktarip karsilikli diyalog halinde istisarelerde bulunan Genel Baskan Yardimcisi Ali Ihsan Yavuz, 2023 seçimlerine dair çesitli hususlara deginerek, bu süreçte teskilat mensuplarina büyük görev düstügünü vurguladi. Yavuz, “Sandik milli iradenin yikilmaz kalesidir’ diyen Cumhurbaskanimizin önderliginde çiktigimiz bu kutlu davada elimizden geleni yapacagiz. 2023 seçimleri atmosferine girerken, siz teskilat mensuplarimiza çok büyük görevler düsüyor. Bunun bilincinde olarak çalismalarimizi sürdürecegiz” açiklamasinda bulundu.

Soru cevap seklinde geçen istisare toplantisi, müzakereler ile devam etti. AK Parti Aksaray Il Baskanliginda il seçim komisyonu ile yapilan toplantinin ardindan Il Baskani Hüseyin Altinsoy’un, Genel Baskan Yardimcisi Ali Ihsan Yavuz, Seçim Isleri Baskan Yardimcisi Nureddin Çelik ve Kadin Kollari Seçim Isleri Baskani Havva Sibel Söylemez’e günün anisina hediye takdim etmesiyle program sona erdi.
Kaynak: İHA