Vali, Araci Yanan Vatandasin Imdadina Yetisti

Kirikkale Valisi Bülent Tekbiyikoglu, sehit ailelerini ziyaret ederken bulvar üzerinde bir minibüste çikan yangini fark edince makam aracindan inerek sürücünün imdadina yetisti. Minibüste çikan yangin, valinin makam aracindaki tüple söndürüldü.

Vali, Araci Yanan Vatandasin Imdadina Yetisti


Yangin, Kirikkale’de Alparslan Türkes Bulvari üzerindeki Nokta Kavsagi’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.C.’nin kullandigi bir minibüs, seyir halindeyken motor bölümü yanmaya basladi.

Sürücü, trafigin yogun oldugu noktada araçtan inerek çevredekilerden yardim istedi. Vali Bülent Tekbiyikoglu da o sirada 15 Temmuz sehidi Hakan Yorulmaz’in ailesine ziyarete giderken bulvar üzerindeki aracin yandigini fark etti. Vali Tekbiyikoglu, korumasiyla birlikte makam aracindaki yangin söndürme tüpünü de alarak minibüste çikan alevlere müdahale ederek, yanginin büyümesini engelledi.

Araçta bulunan sürücü ve ailesine geçmis olsun dileklerinde bulunan Tekbiyikoglu, daha sonra ziyaretlerini yapmak için olayin yasandigi yerden ayrildi. Herhangi bir yaralanmanin olmadigi yanginda minibüste maddi hasar olustu.
Kaynak: İHA