Karaman'da Yapilan Taraftar Meydani Herkesin Ilgisini Çekiyor

Karaman Belediyesi tarafindan Üniversite Mahallesi Prof. Dr. Halil Cin Caddesi üzerine yapilan Mehmet Akif Ersoy Parki’nin ikinci etabi olan taraftar meydani vatandaslarin yeni ilgi odagi oldu.

Karaman'da Yapilan Taraftar Meydani Herkesin Ilgisini Çekiyor
12 bin metre karelik alana sahip olan ve iki etap olarak planlanan parkta taraftar meydaninin yani sira; kamelyalar, oturma banklari, yürüyüs yollari, çocuk oyun gruplari ve görsel süs bitkileri, dekoratif figür ve zirve noktasina yapilan “Çiçek Selalesi” ve “Ay - Yildiz” figürü vatandaslarin ilgi odagi haline geldi. Karaman Belediye Baskani Savas Kalayci, Prof. Dr. Halil Cin Caddesi üzerine yapilan parkin hizmete girmesiyle bu bölgenin ihtiyaç duydugu gözde bir mekâna kavustugunu söyledi.

Baskan Kalayci açiklamasinda, “Dogukisla köprüsünün hemen yanindaki taslik arazide çok detayli bir park yaptik. Bu bölgede yasayan vatandaslarimizin huzur içerisinde gidip dinlenebilecegi, yürüyüs yapabilecegi, çocuklarimizin gönül rahatligiyla eglenebilecegi, stresten uzak, güzide bir sosyal yasam alani planladik. Sehrimiz ayni zamanda gelisme gösteren bir üniversite sehri. Planlamalarimizi yaparken ve projelerimizi olustururken bu çerçeveden bakiyor ve gençlere hitap edecek sekilde stratejiler gelistiriyoruz. Üniversitenin bitisiginde olmasi dolayisiyla üniversite ögrencilerimizin de faydalanabilecegi, ders girisinde ve çikisinda gezip stres atabilecegi bu park sehrimizin nezih ve gözde mekânlarindan birisi oldu. Yine ayni alanda gerçeklestirdigimiz taraftar meydani ise vatandaslarimizdan büyük ilgi gördü. Vatandaslarimiz buraya ailesi ile birlikte gelerek fotograf çektiriyor, alani da gezerek huzur içerisinde stresten uzak bir gün geçiriyor. Karaman’imizi hak ettigi refah seviyesine getirmek için sehrin farkli bölgelerinde gerçeklestirdigimiz çalismalar devam ediyor. Sizlerin de destegiyle marka sehir olma yolunda emin adimlarla ilerliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA