MHP'li Bulut Açiklamasi 'MHP, Cumhurbaskanimizin Yanindan Bir Gün, Bir Saniye Ayrilmayacak'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekilli Yücel Bulut, kapi kapi gezerek Cumhur Ittifaki’ni dagitmak için çalisanlar oldugunu ifade ederek, “MHP, Cumhurbaskanimizin yanindan bir gün bir saniye ayrilmayacak” dedi.

MHP'li Bulut Açiklamasi 'MHP, Cumhurbaskanimizin Yanindan Bir Gün, Bir Saniye Ayrilmayacak'
15 Temmuz hain darbe girisiminin engellenmesinin 6. yil dönümü dolayisi ile Cumhuriyet Meydaninda “Tek Yürek” etkinligi düzenlendi.

Atletizm ekibinin kosarak getirdigi sancak, Vali Numan Hatipoglu’na teslim edildi. Il Milli Egitim Müdürlügü müzik ögretmenlerinin ‘Tek Yürek’ müzik dinletisi ilgi gördü. Kürsüye ilk olarak gelen Tokat Belediye Baskani Eyüp Eroglu, konusmasinda birlik ve beraberlik mesaji vererek, “Rabbimizin bu millete olan destegiyle, büyüklerimizin, agzi duali insanlarin da insallah dualariyla bu milletin sirti hiç yere gelmedi. Bundan sonra da gelmeyecektir” dedi.



“MHP, Cumhurbaskanimizin yanindan bir gün bir saniye ayrilmayacak”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekilli Yücel Bulut ise konusmasinda cumhur ittifakina vurgu yaparak, “15 Temmuz gecesi basaramadiklarini hileyle, hurdayla, kirli bilgileri yayarak basarmaya çalisan ve Recep Tayyip Erdogan’i Cumhurbaskanimizi hedef almaya cüret edenlere bugün Tokat’tan sizlerden aldigimiz cesaretle su cevabi vermek istiyoruz. Kapi kapi gezerek Cumhur Ittifaki’ni dagitmak için çalisanlar var. Milliyetçi Hareket Partisi acaba ne yapacak? Diye merak edenler var. Milliyetçi Hareket Partisi 15 Temmuz gecesi lideri Devlet Bahçeli ne yapmissa onu yapmaya devam edecek. Muhterem genel baskanimizin o günkü tavri bizim bugünkü tavrimizdir. MHP ne yapacak diyorsaniz? MHP adam gibi duracak. MHP bugün liderinin Istanbul’da haykirdigi gibi Cumhurbaskanimizin yaninda abidelesecek. Cumhurbaskanimizi takip edecek. Cumhurbaskanimizin yolunda yürüyecek. MHP ne yapacak diyorsaniz, MHP Cumhurbaskanimizin yanindan bir gün bir saniye ayrilmayacak. Ülkücüler ne yapacak diyor ve çok merak ediyorsaniz ölecegiz, geri dönmeyecegiz. Sehadete yürüyecegiz geri dönmeyecegiz. Önemli olanin oy degil, seref ve namus oldugunu, seref ve namusun teminatinin Türk milletine, bu muzaffer millete hizmet etmek oldugunu bilecegiz” diye konustu

AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan’in konusmasinin ardindan kürsüye gelen Vali Numan Hatipoglu ise Türk halkinin oyuna gelmedigini ifade ederek, “Türkiye 15 Temmuz’a nispetle çok daha güçlü bir ülke olarak uyanmistir. Sebebi de iradesine kimsenin ipotek koyamayacagini, tekrar zincir ve emperyalizmin hedefi, usagi haline gelmeyecegini tüm dünyaya göstermistir. Çünkü ben kendi irademle seçtigim liderin arkasinda dururum demisti” ifade etti.



15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü yürüyüsü

Niksar ilçesinde 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü 6. yil dönümü dolayisiyla anma programi düzenlendi.

15 Temmuz etkinlikleri dahilinde Niksar’da Demokrasi ve Milli Birlik Günü yürüyüsü ve anma programi düzenlendi.

Hükümet Konagi önünden baslayan yürüyüse ellerinde Türk Bayraklari ie katildi.

Yürüyüsün ardindan düzenlenen anma programinda sehitler için Kuran-i Kerim okunup dualar edildi. Daha sonra günün anlamini belirten bir konusma yapan Niksar Belediye Baskani Özdilek Özcan, 15 Temmuz’un asla unutulmayacagini ve unutturulmayacagini kaydetti.

Kaynak: İHA