Ufka Yolculuk Yarismasi Ödülleri Vali Epcim Tarafindan Takdim Edildi

Server Yasam Vakfi tarafindan ülke genelinde organize edilen “Ufka Yolculuk” bilgi ve kültür yarismasinin 10’uncusu sona erdi.

Ufka Yolculuk Yarismasi Ödülleri Vali Epcim Tarafindan Takdim Edildi
Bayburt Çevre Egitim Dernegi’nin katkilariyla organize edilen bilgi ve kültür yarismasinin Bayburt ayaginda ilkokul, ortaokul, liseler arasi ve yetiskinler olmak üzere toplam dört dalda 899 kisi yaristi. “Saglikli Düsünmek” temasiyla düzenlenen yarismanin bu yilki organizasyonunda ögrencilere çesitli ödüller dagitildi.

Yarismada dereceye giren ögrencilere ödülleri Vali Cüneyt Epcim tarafindan takdim edildi.

Valilik Toplanti Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde ögrencilerle sohbet eden Vali Epcim, dereceye girenleri tebrik etti.

Vali Epcim, bir süre bilgi alisverisinde bulundugu ögrencilere basarilarinin devamini diledi.

Ufka Yolculuk bilgi ve kültür yarismasinin teknoloji ve insan yasaminin iç içe geçtigi günümüzde dezenformasyona karsi önemli bir misyon üstlendigini ifade eden Vali Epcim, yarismanin düzenlenmesinde emegi geçenlere ayrica tesekkür etti.

Yarismanin ilkokul kategorisinde Meryem Beyza Çakir, ortaokul kategorisinde Zehra Aksoy, liselerde Yagmur Sultan Karabulutoglu, yetiskinler kategorisinde ise Berfe Tilba Aslan birinci oldu.

Dereceye giren diger yarismacilar su isimlerden olustu; Cihangir Sahin, Gülbahar Askin, Furkan Aktas, Tugsem Sarikan, Nazli Can, Abdulmelik Altuntas, Esra Sariaslan, Ayse Yazoglu.

Ödül töreninde Bayburt Çevre Egitim Dernegi ve AK Parti Il Baskani Haci Ali Polat, ögretmenler ile veliler yer aldi.
Kaynak: İHA