Ordu'da Gaye Aksu Rüzgari Esti

Ordu’nun Ünye Belediyesi tarafindan düzenlenen 21.Uluslararasi Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nde sahneye çikan Türk halk müzigi sanatçisi Gaye Aksu, binlerce kisiyi costurdu.

Ordu'da Gaye Aksu Rüzgari Esti
Aslen Ordulu olan Gaye Aksu, Ünye Belediyesi tarafindan organize edilen festivalde sahneye çikti. Aksu, Cumhuriyet Meydani’nda düzenlenen konserde sevilen parçalarini seslendirdi.

“Ünye vizyon sahibi insanlara ait bir sehir”

Ünye’nin farkli bir ilçe oldugunu ve vizyon sahibi kisilere ait oldugunu ifade eden Gaye Aksu, “Bu aksam burada bizlere eslik ettiginiz için sizlere sonsuz tesekkürler. En kötü günlerimiz hep böyle olsun. Baska bir konser programindan geldik ve bu meydanda binlerce kisinin bir arada olmasini beklemiyordum. Yorgunluk vardi ancak sizleri gördükten sonra bizlerde de yorgunluk kalmadi. Ünye her zaman baska, farkli ve vizyon sahibi insanlara ait olmaya devam ediyor. Ünye’yi uzun zamandir görmemistim. Bizleri konser vesilesiyle sizlerle bulusturan Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli ve çalisma ekibine tesekkür ediyorum” dedi.

Konserde vatandaslara seslenen Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli ise, “Iki yil dünyamizin ve ilçemizin bir anlamda pandemi sürecinden geçtigi sikintilarini hep birlikte yasadik. Pandemi ve kovidin azalmasiyla birlikte Ünye’nin temmuz ayinda yaptigi güzel organizasyonlarla yeniden bulusma firsati bulduk. Ve sizlerle birlikte bu aksamda çok güzel müzik dinletisiyle birlikte vakit geçirmenize vesile olan kiymetli sanatçimiz Gaye Aksu’ya bizlere bu keyfi yasattigi için tesekkür ederim. Yine Ramazan Bayrami’ni pandemisiz geçirmemizin ardindan Kurban Bayrami’ni ise gurbetteki hemserilerimizin gelmesiyle beraber birlikteligimizi coskuyla taçlandirdik. Bu anlamda hepimizin bayrami hayirli olsun diliyorum” diye konustu.

Konser sonunda Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, Türk halk müzigi sanatçisi Gaye Aksu’ya çiçek takdim ederken, vatandaslar ise hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA