Gaziosmanpasa'da Kiskançlik Krizine Giren Koca Dehset Saçti Açiklamasi 2 Ölü, 3 Yarali

Gaziosmanpasa’da kiskançlik krizine giren koca, 4 yasindaki kizinin gözü önünde esi ve kayinvalidesini öldürdü, baldizi ve bacanagini da silahla yaralayan sahis kendisini teslim almaya gelen polislere de ates açti.

Gaziosmanpasa'da Kiskançlik Krizine Giren Koca Dehset Saçti Açiklamasi 2 Ölü, 3 Yarali
Olay, geçtigimiz pazar günü Gaziosmanpasa, Baglarbasi Mahallesi, Akincilar Sokak’ta yasindi. Iddiaya göre, esi Zeynep Turgut (25) ve kayin validesi Nedime Dinçer’le (56) ayni evde yasayan Turgay Turgut (31), esinin telefonla attigi bazi mesajlardan ötürü kiskançlik krizine girdi. O sirada bayram ziyareti için eve gelen baldizi ve bacanagi, esiyle tartisma yasayan Turgay Turgut’u sakinlestirmek için araya girdi. Öfkeli koca sakinlesmeyince kayinvalidesi polisi arayarak damadini ihbar etti.

Bir türlü sakinlesmeyen koca, balkona çikarak elindeki silahla saga sola ates etmeye basladi.

Cinnet getiren öfkeli koca, esini ve kayinvalidesini 4 yasindaki kizinin önünde öldürdü. Baldizi ve bacanagini da yaralayan Turgut, olay yerine gelen polis ekiplerine teslim olmadi ve özel harekat ekipleriyle çatismaya girdi. Polis ekiplerine uzun süre direnen Turgut, özel hareket polislerinin eve girmesiyle gözaltina alinirken yasanan çatismada bir özel harekat polisi de yaralandi.

Süphelinin gözaltina alinmasinin ardindan saglik ekibi de içeriye girdi. Zeynep Turgut ve annesi Nedime Dinçer’in hayatini kaybettigi belirlendi. Yarali olan Ayse Kiyak ve Umut Kiyak ise hastaneye götürüldü.

Olay sirasinda sokakta bulunan Zafer Oyman,

“Olay gecesi saat 02.00 sularinda ben duragimiza geldim. Özel harekat polisleri de 02.00 sularinda burdaydi. Özel harekat polisleri sahisi iki defa ikaz ettiler. Teslim ol diye, sahis da memur arkadaslara ates ederek karsilik verdi. Silahla ates etti. Özel Hareket polisleri de sahisi etkisiz hale getirdi. Bugün duydugumuza göre ise iki kisiyi katletmis 2 kisiyide yaralamis. 1 tane de polisi yaralamis. Olayda görebildigimiz oydu. Olay yeri güvenlik çemberi altindaydi bizi de bölgeye sokmadilar” diye konustu.

Öte yandan ekiplerin evde yaptigi aramalarda 2 tabanca bulundu. Gözaltina alinan Turgay Turgut ise sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Kaynak: İHA