Malatya'da Tümür Operasyonu Açiklamasi 2 Gözalti

Içisleri Bakanligi Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Baskanligi koordinasyonunda baslatilan “Tümör” operasyonu kapsaminda Malatya’da 2 süpheli gözaltina alindi.

Malatya'da Tümür Operasyonu Açiklamasi 2 Gözalti


Türkiye genelindeki 24 ilde baslatilan "Tümor" operasyonunda, organize suç örgütü üyesi olduklari gerekçesiyle haklarinda gözalti karari verilen 284 süpheliden 2’si Malatya’da yakalandi. Içisleri Bakanligi, Emniyet Genel Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Baskanligi koordinasyonunda, organize suç örgütü üyesi olduklari gerekçesiyle haklarinda gözalti karari verilen 284 süphelinin yakalanmasi amaciyla 24 ilde ’’Tümör’’ operasyonu baslatildi.

Operasyon dahilinde Malatya Il Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Sube Müdürlügü ekiplerince belirlenen adreslere yapilan operasyonlarda 2 süpheli gözaltina alindi. Süphelilere ait is yeri ve ikametlerde yapilan aramalarda 3 adet tabanca ve 68 adet fisek ele geçirilirken, bir süphelinin yakalanmasi için baslatilan çalismalarin sürdügü bildirildi.

Kaynak: İHA