Ögrenciler Sanatsal Becerilerini Konusturdu

DENIZLI – Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde ögrencilerin sanatsal becerilerini mesleki egitimle bulusturdugu sergi begeni topladi.

Ögrenciler Sanatsal Becerilerini Konusturdu


Merkezefendi Haci Hasan Ali Kömürcüoglu Ortaokulu’nun ev sahipliginde Mesleki Egitim Tanitim Fuari ve Resim Sergisi ziyaretçilerini agirladi. Açilisa katilan Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, “Ögretmenlerimizin rehberliginde ögrencilerimizin sanata olan ilgilerini artirmak, hobi ve yeteneklerini gelistirmek amaciyla hazirlanan resim sergisi ile gelecegimiz olarak gördügümüz gençlerimizin dogru zamanda dogru alana yönlendirilmelerini saglayacak Meslek Liseleri Tanitim Fuari’ni katilimcilarla bulusturuyoruz. Sanata ilgi duyan ve mesleginde lider bireyler yetistirmek için Denizli olarak tüm egitim kadromuzla beraber yogun bir gayret içerisindeyiz. Hem mesleki egitim anlaminda hem sosyal ve kültürel gelisim anlaminda gençlerimize güvenimiz tam. Mesleki Egitim bu memleketin gelecegidir. Ögrencilerimiz ilgi, yetenek ve hedefleri dogrultusunda ögretmenlerimiz tarafindan dogru sekilde yürütülen bir rehberlik süreci sonucunda hayatlarinda mutlu ve huzurlu bireyler olacaklardir” dedi.



Ögrencilerin sanatsal becerilerini mesleki egitimle bulusturdugu fuarda, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji (DOSTEK) otomasyon, elektrik ve makine bölümlerinin is birligi ile hazirlanan robot ve teknik ürünlerin gösterimi begeni topladi.
Kaynak: İHA