Esnaf Ve Sanatkarlar Odalari Birligi Yeni Yönetiminden Vali Epcim'e Ziyaret

Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Zekeriya Mevlütoglullari, esnaf odalari seçimleri sonucu görevi devralan oda baskanlariyla Vali Cüneyt Epcim’i ziyaret etti.

Esnaf Ve Sanatkarlar Odalari Birligi Yeni Yönetiminden Vali Epcim'e Ziyaret
Valilik Toplanti Salonu’nda gerçeklestirilen ziyarette ESOB Baskan Vekili Ibrahim Pekmezci ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Yildirim, Ilhami Karaaslan ve Genel Sekreter Sahin Polat yer aldi.

Oda seçimlerinin güzel bir atmosferde geçirildigini ifade eden Vali Epcim, Baskan Mevlütogullari ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Yeni yönetime Allah’tan görevlerinde hayirli hizmetlerde bulunmayi nasip etmesini dileyen Vali Epcim, “Çok demokratik ve güzel seçimler yapildi. Her hangi bir olumsuzluk yasanmadi. Her seyden önce huzur ortami gerekli. Çalisma ortami huzurlu olmali ki faydali sonuçlar elde edilebilsin. Esnafimizin sorunlarinin çözümü noktasinda bizlere düsen bir sey olursa bu noktada da memnuniyetle çalismak isteriz.” diye konustu.

Baskan Mevlütogullari ise Vali Epcim’e tesekkürlerini bildirerek çalismalarina iliskin bilgi verdi. Yönetim kurulu üyelerinin alaninda tecrübeli isimlerden olustuguna deginen Mevlütogullari, el birligiyle esnaflar için çalisacaklarina vurgu yapti.

Ziyaret gündeme iliskin yapilan degerlendirmelerle sona erdi. Ziyarette ayrica Vali Epcim’e heyet tarafindan çiçek takdim edildi.
Kaynak: İHA