AK Parti Il Baskani Altinöz'den Aygün'e Cevap

AK Parti Karabük Il Baskani Av. Ismail Altinöz, IYI Parti Il Baskani Ali Çetin Aygün’ün yaptigi açiklamalara cevap vererek AK Parti’yi, KARDEMIR’i ve sendikayi töhmet altinda biraktigini söyledi.

AK Parti Il Baskani Altinöz'den Aygün'e Cevap
Altinöz, KARDEMIR AS.’nin dün yönetim kurulu toplantisi sonrasi Milletvekilleri ve Vali ile birlikte Kardemir’den kent meydanina yapilan millet bahçesi, Yenisehir’de yapilan restorasyon çalismalari, çevre yatirimlari, gibi konularda Alparslan Bayraktarla verimli bir görüsme gerçeklestirdikleri kaydetti.

Yapilan görüsmede sendikada ki arkadaslarin kademe ilerlemesiyle ilgili taleplerini Yönetim Kurulu Baskani Alparslan Bayraktar’a ilettiklerini ve bu konuda çalismalarin devam ettiginin kendilerine ifade edildigini aktaran Il Baskani Altinöz, “ Dünkü toplantida Iyi parti veya siyasi hiçbir konu gündeme gelmemisken hem bizi hem yönetimi hem de Sendika subesindeki arkadaslari zan altinda birakan bu açiklamayi yeni atanmis Il Baskanina yakistiramadigimizi ifade etmek istiyorum. KARDEMIR yönetim Kurulu Baskani Alparslan Bayraktar simdiye kadar basarili bir yönetim sergilemektedir. IYI Parti Il Baskani dünde yapmis oldugu farkli bir açiklamada partimize ve liderimize Cumhurbaskanimiza yönelik agir ithamlarda bulunmustur. Atanmis Il Baskani belki epeydir kamuoyundan uzak oldugundan takip etmemistir. KARDEMIR yönetimi isçi alimlarini Karabük’te ikamet eden kardeslerimizden noter kurasi ile almistir. Isçi alimindan diger hususlara kadar seffaf bir yönetim tarzi benimseyen Alparslan Bayraktar baskanimiza yapilan bu iftirayi esefle kiniyorum. Sendika sube yönetimindeki arkadaslardan AK Parti yönetiminde olan ve AK Parti üyesi olan arkadaslarimiz çogunlukta iken sube yönetimi ve isçi kardeslerimiz üzerinden siyaset devsirmeye çalismasini dogru bulmadigimizi ifade ediyoruz. Konusmalarinda demokrasi havarisi kesilen ama çift listeli kongrede seçilen Il Baskani Erol Serin’i görevden aldirip onun yerine atanmis olan Il Baskani partisindeki devir teslim törenine dahi gitmemis siyasi nezaketsizlik örnegi sergilemistir. Basina verdigi ilk demeçte 21 yildir girdigi tüm seçimleri kazanan AK Parti Genel Baskani Cumhurbaskanimizi tek adamlikla suçlamis, IMF’yi bu ülkeden defeden AK Parti’yi Osmanlinin son dönemindeki Düyûn-i Umûmiye’ye benzer uygulamalar getirmekle suçlamistir. Partimizi ve kurumlari gerçek olmayan ve dogru ise deyip yapilan karalama amaçli açiklamalari yanlis buldugumuzu ifade eder, ayni sehirde yasadigimizi teyide muhtaç dedikodularla siyaset yapmanin yanlis oldugunu ifade ederek kamuoyuna bildiririz” açiklamalarindan bulundu.
Kaynak: İHA