Karsi Seride Geçip Otomobile Çarpan Kamyon Alt Yola Düstü Açiklamasi 1 Ölü, 5 Yarali

Izmir’in Konak ilçesinde, karsi seride geçip otomobile çarpan kamyon bariyerleri asarak alt yola düstü. Kazada 1 kisi hayatini kaybederken, 1’i agir 5 kisi de yaralandi.

Karsi Seride Geçip Otomobile Çarpan Kamyon Alt Yola Düstü Açiklamasi 1 Ölü, 5 Yarali
Kaza, dün aksam saat 21.30 siralarinda Mürselpasa Bulvari Saraphane Köprüsü üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, Konak yönünden Bayrakli istikametine gitmekte olan Osman Ö. (53) idaresindeki 45 AFK 127 plakali kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karsi seride geçti. Karsi seride geçen kamyon, bu esnada Mehmet Emin Ç., yönetimindeki 34 BZU 836 plakali otomobile çarpti. Bir süre otomobili sürükleyen kamyon, ardindan bariyerleri de asarak alt yola düstü. Kazayi gören trafikteki sürücüler ve vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbar üzerine adrese çok sayida polis ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi.

1’i agir 5 kisi yaralandi

Olay yerine gelen saglik ekiplerince yapilan kontrollerde, otomobil içerisinde bulunan Hülya Çapkinoglu’nun yasamini yitirdigi belirlenirken, sürücü Mehmet Emin Ç., ile araçta bulunan 3 kisinin ve kamyon sürücüsünün yaralandigi tespit edildi. Ambulanslara alinan yaralilar çevre hastanelere kaldirilirken, otomobil sürücüsü Mehmet Emin Ç.’nin durumunun agir oldugu ögrenildi.

Öte yandan, kaza nedeniyle trafikte yogunluk olusurken, olay yerine gelen savcinin incelemelerinin ardindan Hülya Çapkinoglu’nun cansiz bedeni Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Kazaya karisan otomobil ve kamyon ise çekici vasitasiyla bulunduklari yerden kaldirildi. Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA