Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisinden Anlamli Etkinlik

‘Dünya Çevre Günü’nde Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafindan özel bir etkinlige imza atildi.

Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisinden Anlamli Etkinlik
Aziziye Tabyalarinda gerçeklestirilen etkinlikle anlamli bir mesaj verildi.

Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclis Baskani Abdullah Kelesoglu beraberindeki Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleriyle Aziziye Tabyalari’nda çevreye duyarli bir etkinlik yapildi. Görme engelli, bedensel engelli, zihinsel engelli üyeler ile birlikte Aziziye Tabyalarinda tüm dünyaya bir mesaj verildi.

Tabya içerinde ve çevresinde bulunan çöpler, atik malzemeler toplanarak daha temiz bir çevre, daha temiz bir dünya için duyarli olma çagrisi yapildi.

Kent Konseyi Engelliler Meclis Baskani Abdullah Kelesoglu, “Dünya Çevre Günü münasebetiyle Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi olarak memleketimizin nadide manevi mekanlarindan Aziziye Tabyalari’ndaki çevre temizligi temali farkindalik programimizda; çevre temizligi bilincini yinelemek için tabya civarinda çöp anlamindaki atik malzemeleri topladik. Yaptigimiz bu programda; görmeyen gözlerin, yürümeyen ayaklarin, çevre temizligi, gerek manen gerek fiilen çok önemli bir çalisma ve emektir.

Daha güzel ve temiz bir dünya için çevreye duyarli olmaktan baska hiçbir engel yoktur. Bugün bu özel günde, bu özel mekanda birbirinden güzel kardeslerimizle Aziziye Tabyalari’nda yaptigimiz çevre temizligi ile tüm dünyaya bunu göstermis olduk. Yeter ki çevremizi korumanin önemini kavrayip bunun için bilinçli ve duyarli olalim.

Bunun için "Çevremizi temiz, vücudumuzu zinde tutalim" veciz sözü ile de herkesi çevresine duyarli olmaya davet ediyorum.” diye konustu.

Özel ve temiz etkinlik, Kent Konseyi Engelliler Meclisince geleneksel hale getirilen lavas arasi börek ikrami ile son buldu.
Kaynak: İHA