Bursa'da Feci Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali

Orhangazi-Iznik karayolunda iki otomobilin kafa kafaya çarpistigi trafik kazasinda 1 kisi hayatini kaybetti, 2 kisi de yaralandi.

Bursa'da Feci Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali
Kaza, Orhangazi-Iznik Karayolu Keramet Mahallesi kavsaginda saat 18.30 siralarinda meydana geldi. Alinan bilgilere göre, Fatih K. (42) idaresindeki 48 AP 007 plakali otomobil, Orhangazi’den Iznik istikametine seyir halindeyken, Keramet Mahallesi kavsagindan mahalle yoluna giris yapmak istedigi esnada Iznik istikametinden gelip Orhangazi istikametine dogru gitmekte olan Mehmet Sakir B. (30) idaresindeki 06 CVV 271 plakali otomobil ile kafa kafaya çarpisti.

Can pazari yasandi

Kaza sonrasinda Iznik istikametinden gelen otomobil çarpmanin siddeti ile savrularak zeytinlige girerken, diger otomobil ise sulama kanalinin yanina savruldu. Kazada otomobil sürücüleri Fatih K. ile Mehmet Sakir B. ile Ali Yakici yaralandi. Yaralilar için olay yerine itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Araç içinde sikisan ve durumu agir olan Ali Yakici, araç içinden itfaiye ekiplerinin yardimi ile çikarilarak ambulansa tasindi. Yaralilar ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesine sevk edildi. Durumu agir olan Ali Yakici ise burada doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Kazayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA