Emine Erdogan'dan Koruyucu Ailelere 'Anlamli' Tebrik Karti

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in esi Emine Erdogan, koruyucu ailelere yolladigi tebrik kartinda, "Kiymetli koruyucu ailemiz, sizin yüce gönlünüz ve yüksek sorumluluk duygunuz sayesinde çocuklarimiz sevgiyle büyüyor" ifadelerini kullandi.

Emine Erdogan, Koruyucu Aile Günü dolayisiyla Türkiye genelindeki koruyucu ailelere birer tebrik karti yolladi. Tebrik kartinda koruyucu ailelerin gününü kutlayan Emine Erdogan, su ifadelere yer verdi:

"Kiymetli koruyucu ailemiz, sizin yüce gönlünüz ve yüksek sorumluluk duygunuz sayesinde çocuklarimiz sevgiyle büyüyor. Bir çocuga yuva olup sevgi ve emek vermenin degeri ölçülemez. Umutla yarinlara hazirladigimiz evlatlarimiz hepimizin gelecegi. Devletimiz de her kosulda sizin yaninizda olmaya devam edecek. Biz sizlerle büyük bir aileyiz. Hepinize en kalbi duygularla tesekkür ederim. 30 Haziran Koruyucu Aile Günü’nüzü kutlarim."

Öte yandan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligi, bu yil ilk kez 81 ilde düzenlenen senliklerle kutlanan "30 Haziran Koruyucu Aile Günü" çerçevesinde 6 Temmuz’da Emine Erdogan ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik’in katilimiyla Ankara Millet Bahçesi’nde koruyucu ailelerle bir program düzenlemeyi planliyor.
Kaynak: İHA