Adliyeye Çikarilan Cinayet Süphelisi 3 Kisi Tutuklandi

Eskisehir’de bir kisinin ölümüyle, bir kisinin de yaralanmasiyla sonuçlanan kavganin süphelisi olarak adliyeye sevk edilen 3 kisi tutuklandi.

Adliyeye Çikarilan Cinayet Süphelisi 3 Kisi Tutuklandi


Istiklal Mahallesi Demirciler Sokak’taki bir apartmanda meydana gelen olayda, Sirri S.(60) ve Gökhan Kisacik (26) ile Emine B. (27), Mert E. (26) ve Mesut T. (35) arasinda ‘alacak verecek’ meselesi yüzünden yasanan tartisma büyüyerek kavgaya dönüstü. Darp edilen Gökhan Kisacik’in, olayin yasandigi 3. kattaki dairenin camindan bir süre sallandirildigi ve daha sonra asagi atildigi iddia edildi. Ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’ne kaldirilan Gökhan Kisacik, müdahalelere ragmen kurtarilamazken, yaralanan Sirri S.’de tedavi altina alindi.

Olayin ardindan Il Emniyet Müdürlügüne bagli Asayis Subesi Cinayet Büro Amirligi ekiplerince olusturulan özel ekibin çalismalariyla yakalanan süpheliler Emine B., Mert E. ile Mesut T., emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çikan süpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan olayin yasandigi dairenin camindan asagi sarkitildigi ve daha sonra atildigi iddia edilen maktul Gökhan Kisacik’in, kurtulmak için çabalarken binanin disinda asili olan brandadan tutunmaya çalistigi, fakat basarili olamadigi iddia edildi. Olayin oldugu gece ekiplerin inceleme yaptigi anlar, bir vatandasin cep telefonu kamerasina yansidi.
Kaynak: İHA