TIR'in Çarptigi Agaç Ortadan Ikiye Kirildi

Beyoglu’nda seyir halindeki TIR’in dorsesi kaldirimdaki agaca çarpti. Çarpma sonucu yola devrilen agaç sonrasi cadde üzerinde yogun trafik olusurken agaç, itfaiye ve belediye ekipleri tarafindan kaldirildi. Kaza sonrasi TIR soförü ile bir vatandas arasinda da kavga çikti.

TIR'in Çarptigi Agaç Ortadan Ikiye Kirildi
Kaza, Beyoglu Bahariye Caddesi’nde saat 22.30 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre seyir halindeki 34 PK 9871 plakali TIR’in dorsesi kaldirimda bulunan agaca çarpti. Çarpmanin etkisiyle agaç ortadan kirilarak yola devrildi. Kaza sonrasi itfaiye ekiplerine haber verildi.

Kisa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri agaci TIR’in üzerinden kaldirdi. Kaza sonrasi olay yerinde bulunan bir vatandas ile TIR soförü arasinda ise henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çikti. Kavga çevredeki vatandaslarin araya girmesiyle yatistirildi.

Yola devrilen agacin parçalari Beyoglu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügüne bagli ekipler tarafindan yapilan çalismayla yoldan kaldirildi. TIR’in çarpmasi sonucu yola devrilen agaç nedeniyle Bahariye Caddesi’nde yogun trafik olustu. Kaza sonrasi herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi için trafik Beyoglu Zabitasi tarafindan kontrollü olarak saglandi. Kaldirilan agaç sonrasi cadde tamamen trafige açildi. Yasanan kazada herhangi bir yaralanma ve can kaybi yasanmazken, agaca çarpan TIR’da ufak çapli maddi hasar meydana geldi.
Kaynak: İHA