Bir Kisinin Öldügü Koyun Otlatma Kavgasinda Gözaltina Alinan Baba Ogul Tutuklandi

Usak’ta çoban iki aile arasinda koyun otlatma anlasmazligi yüzünden çikan ve bir kisinin öldügü olayla ilgili gözaltina alinan 3 kisiden 2’si tutuklandi.

Bir Kisinin Öldügü Koyun Otlatma Kavgasinda Gözaltina Alinan Baba Ogul Tutuklandi


Olay, dün sabah saatlerinde Usak’ta Ulubey ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; koyun otlatma meselesinde husumetli olan iki çoban aile arasinda tekrardan tartisma çikti. Baslayan sözlü atismalar bir anda yerini kavgaya birakti. Kisa sürede büyüyen ve silahlarin çekildigi kavgada, Aydin Disçi silahla vurulurken, babasi Hasan Disçi ise darp sonucu yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler, Aydin Disçi’nin hayatini kaybettigini belirledi.

Hasan Disçi, saglik ekiplerince kentteki özel bir hastaneye sevk edildi. Silahli kavgada hayatini kaybeden Aydin Disçi’nin cenazesi, otopsi için morga kaldirildi.

Olaya iliskin Haluk Gürbüz, oglu Osman Gürbüz ve beraber yasadigi eski esi R.T. ekiplerce gözaltina alindi. Emniyetteki islemlerin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden Haluk Gürbüz ve Osman Gürbüz tutuklanarak cezaevine gönderilirken, R.T. ise serbest birakildi.
Kaynak: İHA