Acele Eden Taksi Ile Kamyonet Çarpisti Açiklamasi 3 Yarali

Istanbul Gaziosmanpasa’da ticari taksi ile kamyonet kafa kafaya çarpisti. Kazada yaralanan 3 kisi saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirildi.

Acele Eden Taksi Ile Kamyonet Çarpisti Açiklamasi 3 Yarali


Kaza, Gaziosmanpasa Kemal Seker Bulvari ile Hekimsuyu Caddesi kesisiminde saat 06.00 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, Olcay Çetinkaya kontrolündeki 42 CAH 74 plakali kamyonet Kemal Seker Bulvari’ndan karsi caddeye geçmek istedi. O esnada Hekimsuyu Caddesi’nde gelmekte olan Hüseyin Yavuz kontrolündeki 34 TFM 98 plakali taksi de karsiya geçmek istedi. Iki araç da yanan sari isikta durmayarak süratlendi. Hizli olan araçlar Hekimsuyu Caddesi’nde kafa kafaya çarpisti. Kazada taksi soförü Hüseyin Yavuz ve yanindaki yolcu yaralandi. Kamyonet sürücüsünün durumunun iyi oldugu ögrenilirken, yaninda bulunan bir kisi yaralandi.

Kaza, itfaiye, saglik ve polis ekiplerine bildirildi.

Kisa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri taksi içinde sikisan 2 yaraliyi çikarak saglik ekiplerine teslim etti. Kamyonette bulunan yarali ise saglik ekipleri tarafindan tedavi altina alinmak üzere ambulansa bindirildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan yaralilar tedavi altina alinmak üzere hastaneye kaldirildi. Kazada kullanilamaz hale gelen taksi ise çekici ile yoldan kaldirildi. Polis ekipleri kazayla ilgili çalisma baslatti.

(Ismet Aktas - Mehmet Furkan Dogan-IHA)
Kaynak: İHA