Edirne'de Kontrolden Çikan Otomobil Takla Atti Açiklamasi 2 Yarali

Edirne’de sürücüsünün kontrolünden çikan otomobilin kavsakta ilerleyen baska bir otomobile çarptiktan sonra takla atmasi sonucu 2 kisi yaralandi.

Edirne'de Kontrolden Çikan Otomobil Takla Atti Açiklamasi 2 Yarali
Edinilen bilgiye göre kaza gece saatlerinde Edirne Koca Sinan Mahallesi Muammer Aksoy Caddesinde meydana geldi. Onur Arigül idaresindeki 06 YGS 52 plakali otomobil kontrolden çikararak Koray Ates yönetimindeki 22 DA 396 plakali otomobile çarpisti. Çarpmanin etkisiyle Arigül idaresindeki otomobil takla atarak cadde ortasinda ters döndü. Kazada sürücü Onur Arigül ve yaninda yolcu olarak bulunan 1 kisi yaralandi.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri çagrildi. Saglik ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardindan yaralilar ambulanslarla Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesine kaldirildi.

Kazayi gören vatandaslardan Metin Çeken, kiz arkadasiyla otururken kaza gelen sesle otomobilin ters döndügünü belirterek, “Biz kazayi görünce direkt yardima kostuk. 2 kisinin yaralandigini gördük, ambulanslarla hastaneye kaldirildilar.” dedi.

Kaza yapan sürücülerden Koray Ates, trafik isiklarindan çiktiktan sonra baska bir otomobile çarpistigini ifade ederek, “Karsidan gelen baska bir otomobilin farlarina bakiyordum ne yapacak diye, ama sonra görmedigim bu otomobille çarpistim. Bende ve esimde kötü bir durum yok. Esim hafiçe basini çarpti baska bir sikinti yok” ifadelerini kullandi.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme baslatirken, otomobil çekici yardimiyla yoldan çekildi.
Kaynak: İHA