Tahmazoglu Esnaf Ve Vatandaslarla Bir Araya Geldi

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Sahinbey Ilçesi’nde vatandasin daha rahat bir yasam sürmesi için projelerini sürdürürken bir yandan da esnaf ve vatandaslarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Tahmazoglu Esnaf Ve Vatandaslarla Bir Araya Geldi
Sosyal belediyecilik anlayisi çerçevesinde ilk günden itibaren vatandasin yaninda olan ve talepleri yerinde dinleyip, çözümler üreten Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi. Alandaki esnafla bulusan ve taleplerini dinleyen Baskan Tahmazoglu, esnafin yogun ilgisiyle karsilasti. Ilçede kendisine iletilen talepleri yerinde dinleyen Baskan Mehmet Tahmazoglu, ilçeyi esnaf ve vatandaslarla birlikte yönetmeye devam edeceklerini belirtti.

“Vatandaslarimiz için çalisiyoruz”

Ziyareti sirasinda esnaf ve vatandaslarla bol bol sohbet eden Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, “Ilçemizde esnaflarimiz ve vatandaslarimizla sik sik bir araya gelmeye, muhabbet etmeye ve istisarelerde bulunmaya gayret ediyoruz. Ilçemizdeki esnaflarimizi ziyaret ederek hayirli isler temennisinde bulunduk. Ziyaret ettigimiz her yerde büyük bir teveccühle karsilasiyoruz. Muhabbetleri ve güler yüzleriyle içimizi isitan tüm hemsehrilerimize tesekkür ediyorum. Onlarin bizlerden beklentilerini ve taleplerini yerinde dinleyerek onlarin ihtiyaçlarina göre projeler ve çalismalar yapiyoruz. Göreve geldigimiz günden buyana bu anlayisla ilerledigimiz yolda hizmet çitamizi artirarak çalismaya devam edecegiz. Rabbim birlik ve beraberligimizi daim eylesin” diye konustu.

Kaynak: İHA