Adiyaman'dan LGBT Derneklerine Tepki

Yeniden Refah Partisi Adiyaman Gençlik Kollari Baskanligi tarafindan LGBT derneklerine tepki gösterildi.

Adiyaman'dan LGBT Derneklerine Tepki
Demokrasi Parki önünde Yeniden Refah Partisi Adiyaman Gençlik Kollari Baskanliginca yapilan bassin açiklamasina Gençlik Kollari Baskani Onur Yapici ve parti üyeleri katildi.

Her geçen gün sayisi artan LGBT derneklerini protesto ettiklerini dile getirerek açiklamalarda bulunan Gençlik Kollari Baskani Onur Yapici, “Bizler de görüyoruz ki, her geçen gün Türkiye’mizin ahlaki, toplumsal, dini degerlerinde yozlasma ve insanimizin geçmisle bagini kopartmak suretiyle onu yalnizlastirma, umutlarini ve dayanagini elinden alma çalismalari yayilmaktadir. Geldigimiz noktada, özellikle son birkaç yilda, belli ser odaklarinin dügmeye basmasiyla, hükumetler ve uluslararasi organizasyonlardan aldiklari desteklerle, LGBT ve türevleri, zinayi koruyan kanunlar ve nizamlar, cinsiyet esitligi çalismalari, kaldirilan Istanbul sözlesmesi ve halen yürürlükte olan ilgili kanun maddeleri ile bu degerlerin tahribati ve yok edilme çabasi ile karsi karsiyayiz.

Cinsiyet esitligi, onur ve özgürlük gibi süslü kavramlarla servis edilen ve birtakim kisiler ve kurumlar tarafindan desteklenen bu onursuzlugun ve ahlaksizligin karsisindayiz. Bu izansizlik ve edepsizlik olsa olsa geri kalmisligin ve karanligin bir tezahürü olabilir. Avrupa uyum yasalari adi altinda normallestirilmeye çalisilan ve desteklenen LGBT dernekleri sayisi gün geçtikçe artmaktadir. Enflasyon karsisinda yasam mücadelesi veren insanlarin sayisinin küçümsenmeyecek rakamlarda oldugu ülkemizde, Içisleri Bakanliginin açikladigi verilere göre bu derneklerin 1 yilda 25 milyon dolar yardim almasi kabul edilebilir bir durum degildir.

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kollari olarak bizi biz yapan degerleri hiçe sayan, kaleyi içten fethetmek için ugrasan, ahlaksizliklarini gençlere empoze etmeye çalisan LGBT derneklerinin her alanda karsisinda duracagimizi kamuoyuna duyuruyor, devlet yetkililerimizi bu ahlaksizliga son vermek için göreve davet ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA