MHP'den Amasya'nin Ilçelerinde 'Adim Adim 2023 Ilçe Ilçe Anlatma Ve Aydinlatma'

MHP Izmir Milletvekili Hasan Kalyoncu ve beraberindeki heyet "Adim Adim 2023 Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma" programi çerçevesinde Amasya’nin ilçelerinde halkla bulustu.

MHP'den Amasya'nin Ilçelerinde 'Adim Adim 2023 Ilçe Ilçe Anlatma Ve Aydinlatma'
Milletvekili Hasan Kalyoncu, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Adem Yurdagül, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Cemil Yavuz Aksu, Amasya Belediye Baskani Mehmet Sari, MHP Il Baskani Suayip Ak ve partililerden olusan heyet Tasova ilçesinde esnaf ziyareti yapti, ardindan dügün salonunda vatandaslarla toplantida bir araya geldi.

Türkiye’deki siyasi gelismeleri anlayabilmek için çevresinde ve bulundugu cografyada olup bitenlere iyi bakmak gerektigine deginerek etrafindaki tüm olaylarin yurdu etkiledigini vurgulayan Kalyoncu, "Bölgeye baktiginizda Arap bahari denilerek cinayet, gözyasi ve eziyetin oldugu bir Müslüman cografyasi ile karsilasiyoruz. Amaç buradaki dizayni yaparak Türkiye’yi bu atesin içerisine atabilmekti. Gezi ve hendek olaylari, arkasindan 15 Temmuz’da Türkiye Cumhuriyeti devletine ve milletine açik bir saldiri oldu. Hamd olsun Türk milleti sokaklarda direnise geçti. Türk Silahli Kuvvetleri ve güvenlik güçleri saldirilarin karsisinda durdu ve tüm saldirilari bertaraf etti. Aslinda Cumhur Ittifaki, bu saldirilara karsi Türk milletinin refleksinden olusan bir ittifak ve harekettir" diye konustu.

Üretken belediyecilik ve adil hizmet anlayisiyla daha iyi hizmet verebilmek için halkin teveccühüyle göreve geldikleri ilk gün Amasya’in kaderini degistireceklerini söylediklerini hatirlatip çalismalarindan bahseden Amasya Belediye Baskani Sari da, “Bu hizmet bizi bu göreve layik gören Amasya halkinin eseridir. Siyasi görüs farkliligi gözetmeksizin hepimiz Amasya için güç birligi yapmaliyiz” seklinde konustu.

Tasova Belediye Baskani Bayram Öztürk’ün de yer aldigi Tasova’daki toplantinin ardindan Suluova’da düzenlenen diger toplantiya Suluova Belediye Baskani Fatih Üçok, MHP Merkez Ilçe Baskani Semih Askan, AK Parti Suluova Ilçe Baskani Mustafa Temel, MHP Suluova Ilçe Baskani Rifat Uzun da katildi.

Kaynak: İHA