Bakan Kurum Açiklamasi 'En Güzel Mutluluk, Sizleri Gülen Yüzlerle Görmektir'

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, Isparta Sütçüler’deki evleri yanan ve yenileri teslim edilen vatandaslara, "Sizler yeni evlerinizde oturuyorsunuz. Bizim için en güzel mutluluk sizleri böyle gülen yüzlerle görmektir" dedi.

Bakan Kurum Açiklamasi 'En Güzel Mutluluk, Sizleri Gülen Yüzlerle Görmektir'
Bakan Murat Kurum, Isparta Kültür Merkezi’nde düzenlenen Karaagaç Millet Bahçesi, Ilk Fidan Dikimi ve Toplu Açilis Töreni’nin ardindan, merkez Kutlubey Mahallesi Üzüm Pazari Sokak Sagliklastirma Çalismasi alaninda incelemelerde bulundu. Esnafla sohbet eden Bakan Kurum, hayirli isler diledi. Restorasyon çalismalari devam eden tarihi Damgaci Sokak’ta incelemelerde bulunan Bakan Kurum, yol üzerinde kiraz ve erik satisi yapan kadinlarla da sohbet etti.

Bakan Murat Kurum, ardindan Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’i ziyaret etti. Bakan Kurum burada geçtigimiz agustos ayinda Sütçüler Çandir köyünde evleri yanan ailelerle bir araya geldi. Yanan evlerinin yerine yenisi yapilan ailelerle sohbet eden Bakan Kurum, “Memnun muyuz evlerimizden? Cumhurbaskanimizin talimatiyla hemen afetten sonra belediyemiz, milletvekillerimizle sizlerin ne ihtiyaci varsa, evlerinizi de yapmak üzere insaatlara basladik. Sizler de o evlerde oturuyorsunuz. Bizim için en güzel mutluluk sizleri böyle gülen yüzlerle görmektir. Biz her zaman milletimizle birlikte yol yürüdük. Nerede bir afet olsa yine milletimizin yaninda olacagiz, olmaya devam edecegiz” dedi.

Bakan Kurum, Çandir’daki yangin aninda hamile olan ve kisa süre önce bebekleri dünyaya gelen bir çiftin bebegine altin takti.
Kaynak: İHA