ZBEÜ Ile TPAO Isbirligine Yönelik Çalistay Düzenlendi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile Türkiye Petrolleri Anonim Ortakligi (TPAO) arasinda yapilan isbirligi dogrultusunda bugün Çaycuma Meslek Yüksekokulu Idari Bina’da çalistay düzenlendi. Iki ayri oturum seklinde yapilan ve yaklasik sekiz saat süren çalistayda açilacak olan iki bölümün planlamasi yapildi.

ZBEÜ Ile TPAO Isbirligine Yönelik Çalistay Düzenlendi
TPAO ile Çaycuma MYO’da gerçeklestirilen toplantida "Açik Deniz Sondaj Teknolojisi" ve "Açik Deniz Tabani Uygulamalari Teknolojisi" bölümlerinin açilmasi kararlastirilmisti. TPAO arasinda yapilan isbirligi dogrultusunda çalistay düzenlendi ve açilacak olan bölümlerin planlamasi, teknik ve tanitim olmak üzere iki oturum seklinde gerçeklestirildi.

TPAO ile yapilan isbirligi dogrultusunda düzenlenen çalistayin birinci oturumuna, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hakan Kutoglu, Çaycuma MYO Müdürü Doç. Dr. Hikmet Yazici ve Müdür Yardimcisi Ögr. Gör. Dr. Umut Üzmez, , Mühendislik Fakültesi ögretim elemanlari Prof. Dr. Ahmet Özarslan, Prof. Dr. Mehmet Yetmez, Doç. Dr. Rifat Hacioglu, Eregli Egitim Fakültesi ögretim elemani Dr. Ögr. Üyesi Engin Karaduman ve Yabanci Diller YO Müdürü Ögr. Gör. Oksan Dagli katilim gösterdi.

TP-OTC katilimcilari arasinda ise Genel Müdür Yardimcisi Habil Öztürk, Platform Müdürü Gökten Çinar, ROV Basmühendisi Özgür Erden, Proje Mühendisi E. Görkem Çelik yer aldi. Çalistayin birinci oturumunda ders ve Ingilizce hazirlik egitimi içerikleri degerlendirildi. Bunun yani sira ögretim elemani, atölye ve laboratuvar ihtiyaci planlamasi yapildi.

Çalistayin ikinci oturumuna ise Çaycuma MYO Müdür Yardimcisi Ögr. Gör. Idil Özkan ve Basin Yayin Koordinatörü Doç. Dr. Tugba Akdal, TP-OTC’den IK Müdürü Zafer Demirkul, Kurumsal Yönetim Müdürü Asude Tekin ve Kidemli IK Uzmani Berivan Haligür katildi.

Ikinci oturumda tanitim faaliyetleri tanitim kitapçigi, medya tanitimi, okul olanaklari ve faaliyetleri, TP-OTC Zonguldak Çaycuma MYO isbirligi çerçevesinde yapilacak teknik geziler, burs/staj/is garantisi, mevcut kütüphane durumu ve katki saglanabilecek noktalar incelendi.
Kaynak: İHA