Rusya-Ukrayna Savasinda Ailesini Kurtararak Büyük Takdir Toplamisti, Davalik Oldu

Rusya-Ukrayna savasinda kizi ve esinin Ukrayna’da mahsur kalmasi üzerine Kocaeli’den yola çikarak ailesini kurtaran is adami Nail Baki, büyük takdir toplamisti. Simdilerde eski esinin bir aylik, bin 600 TL nafakasini ödeyemeyen ve mahkemelik olan Nail Baki, “Iflas ettigim için nafakayi ödemekte güçlük çekiyorum” dedi. Mahkeme heyeti, Nail Baki’nin 3 aya kadar tazyik hapsine karar verdi.

Rusya-Ukrayna Savasinda Ailesini Kurtararak Büyük Takdir Toplamisti, Davalik Oldu


Geçtigimiz günlerde Rusya - Ukrayna savasi sebebiyle Ukrayna’da mahsur kalan esi ve çocugu için Kocaeli’den yola çikan is adami Nail Baki, büyük takdir toplamisti. Kizi ve esiyle kavusan Baki, hiç vakit kaybetmeden Türkiye’ye geri dönmüstü. Simdilerde ise Nail Baki, eski esine ödemegi nafaka sebebiyle davalik oldu.

“Ödeme güçlügü çekiyorum”

Kocaeli Adliyesinde görülen durusmada savunma yapan Nail Baki, “Üzerime atili suçlamalari kabul etmiyorum. Pandemi süreci yasanana kadar ödemelerimi düzenli olarak yapiyordum ancak iflas ettigim için nafakayi ödemekte güçlük çekiyorum. Ekonomik durumum el verdigi ölçüde ödemelerimi yapacagim” dedi.



"3 ay tazyik hapsi"

Mahkeme heyeti, Nail Baki’nin bin 600 TL tutarinda olan Mart ayi nafakasini ödememesi durumunda Kocaeli 2. Icra Mahkemesi’nce 3 ay tazyik hapis cezasi almasina karar verildi.

Kaynak: İHA