Kadinlar Matinede Mendil Yerine Maske Salladi

Bursa’da kadinlar, düzenlenen matinede mendil yerine maske salladi. Maskeden kurtulmanin mutlulugunu sallayarak kutlayan kadinlar, renkli görüntüler olusturdu.

Kadinlar Matinede Mendil Yerine Maske Salladi
Sanatçi Mehmet Çevik kadinlar matinesinde söyledigi sarkilarla hayranlarina unutulmaz bir gece yasatti.

Sahneye çiktiginda maske konusuna deginen sanatçiya, kadinlar ’sallasana sallasana mendilini’ sarkisinda, mendil yerine maskelerini sallayarak eslik etti. Maske yasaginin kalkmasina ragmen birçok kisinin maskeyle katildigi matine, maskesiz olarak son buldu.

Konser sonrasi kuliste sorulari cevaplayan Çevik, ”2 sene öncesi insanlar, ’konsere gelsek mi ? gelmesek mi ? acaba Covid-19 olur muyuz?’ gibi tereddüt yasiyorlardi. Düzenledigimiz konserlerde birçok seyirci beni maskeyle dinliyordu. Bu durum beni üzüyordu. Çünkü mimikleri göremiyordum ve mutlu olup olmadiklarini, eglenip eglenmediklerini anlamlandirmaya çalisiyordum. Bundan dolayi sahnede çok huzursuz oluyordum. Simdi bugünkü etkinlikte izleyicilerin mendil yerine maske sallamasi çok hos oldu. Katilimcilarin ilgi ve alakalari su an müthis. Insallah bir daha böyle bir salgin yasanmaz” diye konustu.

Sanatçinin organizasyonlarini düzenleyen esi Gizem Çevik ise, "Salgin sürecinde kimi zaman mekanlar kapali oluyordu. Kimi zaman belli sayida izleyici davet etmek zorunda kaliyorduk. Gelenler de tedirgin oluyordu. Ama simdi insanlar istedigi gibi egleniyor. Insallah bir daha böyle bir salgin yasamayiz" dedi.

Kaynak: İHA