Güzelbag Sanayi Sitesi Arazisinde 18 Madde Uygulamasi Tamamlandi

ALTSO Baskani Mehmet Sahin genel kurulda müjde vererek tahsisini yaptiklari Güzelbag Sanayi Sitesi arazisinde 18 madde uygulamasinin da tamamlandigini söyledi.

Güzelbag Sanayi Sitesi Arazisinde 18 Madde Uygulamasi Tamamlandi
Alanya Ticaret ve Sanayi Odasi (ALTSO) Imalatçilar Sanayi Sitesi Yapi Kooperatifinin 2021 Yili Olagan Genel Kurul Toplantisini ALTSO’da gerçeklestirildi.

Genel Kurulda mevcut baskan Mahmut Köse oy birligi ile yeniden baskanliga seçildi. Kooparatif Baskani Mahmut Köse de yaptigi açiklamada, “Baskan Mehmet Sahin öncülügünde verdigimiz büyük mücadelede etap etap basariya ulasiyoruz. El birligi içinde bu projeyi hayata geçirecegimize inaniyoruz. Ben buradan Baskanimiz Mehmet Sahin’e tesekkür ediyorum” diye konustu.



"Birlikte yapacagimiz çok sey var"

Gene Kurulda söz alan ALTSO Baskani Mehmet Sahin, “Tahsisini yaptigimiz Güzelbag Sanayi Sitesi’nin 18. Madde uygulamasinin tamamlandigi müjdesini de çok sükür genel kurulda verdik. Sirada insaat çalismalarinin baslamasi var. Bu büyük mücadelede bizlerin yaninda yer alan Antalya Büyüksehir Belediye Baskanimiz Muhittin Böcek’e de çok tesekkür ediyorum. Bu vesile ile yeniden göreve seçilen Mahmut Köse agabeyimizi ve yönetimini tebrik eder, basarili çalismalarinin devamini dilerim. Birlikte yapacagimiz çok sey var. Her sey Alanya’miz için” diye konustu.

Kaynak: İHA