Baskan Kiliç, Doga Tutkunlarini KAPIKAYAFEST'e Davet Etti

31 Temmuz tarihleri dördüncüsünü gerçeklestirecek Kapikaya Uluslararasi Doga Sporlari ve Kültür Festivali’ne (KAPIKAYAFEST) davet etti.

Yamaç parasütü esasli olmak üzere su sporlari, bisiklet, foto safari, dag yürüyüsü gibi doga sporlarinin birçogunu içeren bir festivale hazirlandiklarini ifade eden Baskan Kiliç, “KAPIKAYAFEST araciligi ile Bafra’mizi hem Türkiye’ye hem de dünyaya tanitan uluslararasi bir organizasyona hep beraber imza atacagiz. Basta doga tutkunlari olmak üzere herkesi 27-31 Temmuz tarihleri arasinda Bafra’mizin sahip oldugu tarihi, kültürel ve dogal zenginlikleri yerinde yasatmaya davet ediyorum” dedi.

KAPIKAYAFEST’i ilçenin tarihini, kültürünü ve turizm potansiyelini ortaya çikaran oldukça önemli bir etkinlik olarak degerlendirdiklerini belirten Baskan Kiliç, bu bilinçle aylar öncesinde baslanan hazirliklarin devam ettigini belirterek geçmis yilardan da edinilen tecrübeyle çalismalarin sürdürdügünü söyledi.



27-31 Temmuz tarihleri arasinda düzenlenecek olan KAPIKAYAFEST’e farkli dallardan birçok sporcu katilacak. Profesyonel ve amatör sporcularla birlikte doga tutkunlari bes gün boyunca Bafra’da bulusacak.

Festival çerçevesinde kültürel etkinliklerin yani sira konserler de verilecek. Etkinliklerin yapilacagi bölgeye 1500’ün üzerinde çadir kurulacak.
Kaynak: İHA