Müdür Ve Ögrencilerin Duygulandiran Kucaklasmasi

Kütahya’nin Hisarcik ilçesi Karbasan Köyü Ortaokulu’ndan mezun olan son sinif ögrencilerinin Okul Müdürü Serkan Hanci ile kucaklasip gözyaslari içinde veda ettigi görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Müdür Ve Ögrencilerin Duygulandiran Kucaklasmasi
Karne günü okul bahçesinde toplanan 8. sinif ögrencilerinin ellerinde karnelerle kosarak kendilerine kollarini açan Müdür Serkan Hanci’ya sarildi. Duygulu anlarin yasandigi kucaklasmada Müdür Hanci, ögrencilere haklarini helal etmelerini istedi. Videoya alinan o anlar paylasildigi sosyal medyada büyük begeni topladi.

Kendisinin de bir köy çocugu oldugunu söyleyen Okul Müdürü Serkan Hanci, ”O yüzden köy çocuklarini ayri bir seviyorum. Ögretmen olmadan yillar önce bir ögretmenin bu sekilde bir fotografini görüp çok etkilenmistim. Fotograf çok samimi gelmisti bana. Bir gün ögretmen olursam ben de aynisini yapayim diye düsündüm. Bu sene ögrencilerimizin basarisi için büyük mücadele verdik. Bunun karsiligini da aldigimizi düsünüyorum. Bu ilgi neticesinde ögrencilerimiz hem okulu, hem derslerini, hem de ögretmenlerini sevdiler. Karne günü de yillardir içimde uhde olarak kalan böyle bir video çekme firsati buldum. Çekim esnasinda ögrencilerimin hepsiyle samimi bir sekilde kucaklastik. Mezun olan 8. Sinif ögrencilerimizle birlikte aglayarak vedalastik. O anlar benim hayatimin en güzel anilarindan biri olarak kalacak. Ögrencilerime bundan sonraki egitim ve ögretim hayatlarinda basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA