Baskan Kus Kirsaldaki Vatandaslarla Bir Araya Geldi

Sanliurfa’nin en büyük kirsal alanina sahip olan ilçelerinden Eyyübiye’de, kirsal mahallelere götürülen belediyecilik hizmetleri, yerinde incelenerek halkla birlikte degerlendirilmeye devam ediyor.

Baskan Kus Kirsaldaki Vatandaslarla Bir Araya Geldi
Pandemi kisitlamalari nedeniyle bir süre ara verdikleri vatandas bulusmalarina, kisitlamalarin kalkmasiyla yeniden baslayan Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, hafta sonu on ayri mahalleyi ziyaret etti. Kirsala yönelik belediyecilik hizmetlerinin istisare edildigi ve taleplerin dinlendigi ziyaretlerde Baskan Kus ve beraberindekileri agirlayan mahalle sakinleri, ziyaretlerinden dolayi Baskan Kus’a ve ekibine tesekkür ettiler. Eyyübiye merkezinde oldugu gibi kirsalinda da halkla bulusmaya, taleplerini dinlemeye ve istisare etmeye büyük önem verdiklerini belirten Belediye Baskani Mehmet Kus, pandemi kisitlamalarinin kalkmasiyla basladiklari bulusmalara devam edeceklerini, sikintilara çözüm üretmeyi sürdüreceklerini belirtti.

Eyyübiye kirsalina yönelik yapilan hizmetlerin bosa gitmedigini gördüklerini dile getiren Baskan Kus, “Eyyübiyeli kardeslerimiz için ne yapsak azdir. Eyyübiyeliler, her seyin en iyisine layiktir. Eyyübiye seçmeninin, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a en büyük destegi veren seçmen oldugunu animsatan AK Parti Eyyübiye Ilçe Baskani Mehmet Mogal da, hem yapilan isleri yerinde degerlendirmek hem de bundan sonraki çalismalari planlamak için Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus ile el ele verdik. Mahalle mahalle, ev ev gezmeye devam edecegiz’’ dedi.

Kaynak: İHA