Izmit Belediyesi Koordinatörleri, Sehit Babalarinin Gününü Kutladi

Izmit Belediyesi koordinatörleri, sehit babalarini ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladi.

Izmit Belediyesi Koordinatörleri, Sehit Babalarinin Gününü Kutladi
Izmit Belediyesi, sehit düsen Mehmetçiklerin babalarini ziyaret etti. Izmit Belediyesi Halkla Iliskiler Müdürlügü tarafindan organize edilen ve koordinatörler Ozan Aksu ile Hakan Yalçin tarafindan gerçeklestirilen ziyaretlerde sehit babalarinin Babalar Günü kutlandi.

Izmit Belediyesi heyeti, 2016 yilinda Kayseri’de sehit olan Piyade Er Abdul Samet Özen’in babasi Hüseyin Özen’i, Körfez Yeniyali Mahalle Muhtari Metin Kaplan ile birlikte ziyaret etti. 1993 tarihinde Sirnak’ta elektrik çarpmasi neticesinde sehit olan jandarma çavus Taner Güner’in babasi Hanefi Güner’e yapilan ziyarete de, Kuruçesme Hatipköy Mahalle Muhtari Habibe Demiroglu Aksoy eslik etti.

Izmit Belediyesi heyeti, 2015 yilinda terör örgütü PKK’nin hain saldirisinda sehit düsen jandarma er Emre Kaan Arli’nin babasi Türkiye Harp Malulü Gaziler, Sehit Dul ve Yetimler Dernegi Kocaeli Sube Baskani Saban Arli’yi da Sirintepe Mahalle Muhtari Nilgün Düzen ile birlikte ziyaret etti. Izmit Belediyesi, ziyaretlerde sehit babalarina minnet ve sükranlarini sunarken, hediye takdiminde bulundu.
Kaynak: İHA