Cinnet Geçiren Babalari Tarafinan Öldürülen Iki Kardesin Cenazeleri Evden Alindi

Antalya’nin Serik ilçesinde cinnet geçiren babanin av tüfegiyle vurarak öldürdügü 3 yasindaki ve 7 aylik iki çocugun cenazeleri evden alindi. Hastaneye kaldirilirken yolda hayatini kaybeden annenin cenazesi morga kaldirilirken olay sonrasi ayni tüfekle intihara tesebbüs eden babanin durumunun agir oldugu bildirildi.

Cinnet Geçiren Babalari Tarafinan Öldürülen Iki Kardesin Cenazeleri Evden Alindi
Olay, Serik Ilçesine bagli Bozdogan Mahallesi’ndeki iki katli müstakil evde aksam saat 18.00 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, Onur Muti(25), cinnet geçiren evde bulunan av tüfegi ile 3 yasindaki kizi Beyhan Su ile 7 aylik oglu Ata ve esi Selda Muti’ye (26) ates etti ardindan ayni tüfekle kendini vurarak intihar etmek istedi. Silah sesini duyanlarin ihbari üzerine bölgeye saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapilan kontrollerde 2 çocugun hayatini kaybettigi belirlenirken agir yarali olan anne Selda Muti ve baba Onur Muti olay yerindeki ilk müdahalenin ardindan Serik Devlet Hastanesine kaldirildi. Selda Muti’de yolda hayatini kaybederken Onur Muti Antalya Egitim Arastirma Hastanesi’ne sevk edildi. Onur Muti’nin hayati tehlikesinin devam ettigi ögrenildi.

Evden iki av tüfegi çikarken olay yerinde Jandarma ekipleri ve Savcilik incelemesinin tamamlanmasinin ardindan 3 yasindaki Beyhan Su ve 7 aylik kardesi Ata’nin cenazeleri ayni tabuta evden alindi. Onur Muti’nin bölgedeki bir mermer ocaginda usta olarak görev yaptigi, esi Selda Muti’nin ise ev hanimi oldugu ögrenildi. Evde bulunan iki av tüfegi ise jandarma tarafindan el incelenmek üzere el konuldu.
Kaynak: İHA