Yengesine Merdivende Pusu Kurup Kursun Yagdirdi

Zonguldak’ta aralarinda husumet bulunan yengesine merdivende kursun yagdiran zanli, annesini yarali halde bulan yegeni tarafindan biçaklandi. Yarali iki kisi hastaneye kaldirilirken, o anlar bir binanin güvenlik kamerasina ve amatör kameraya yansidi.

Yengesine Merdivende Pusu Kurup Kursun Yagdirdi
Edinilen bilgiye göre olay, aksam saatlerinde Birlik Mahallesi Hünkar Sokak üzerinde meydana geldi. Iddialara göre Antalya’dan Zonguldak’taki babasina ait eve tasinan Namik D., bir süre önce üst katlarinda ikamet eden yengesi Nurten D. ve agabeyi Mehmet D. ile husumet yasamaya basladi.

Siklikla üst kattan kendisinin rahatsiz edildigini öne süren Namik D. eline aldigi silahla apartmanlarina giden merdivenlerde yengesi Nurten D.’yi beklemeye basladi.

Bu sirada dolmustan inerek evinin yolunu tutan Nurten D., merdivenlerde kayinbiraderi Namik D.’yi gördü.

Kendisinin sürekli rahatsiz edildigini ve huzur bulamadigini söyleyen Namik D. elindeki silahla yengesi Nurten D.’ye defalarca ates etti. Sonunda mermisi biten Namik D. bu seferde silahin kabzasiyla yengesinin basina vurmaya basladi.

Karnindan yaralanan Nurten D. gözyaslariyla çiglik atarak yardim istedi. Kayinbiraderine "Ben sana bugün ne dedim" diyerek gözyasi döken kadinin imdadina çevredekiler yetisti. Bir vatandas ise o anlari cep telefonu ile kaydetti.



Annesini yaralayan amcasini biçakladi

Esinin kardesi tarafindan vuruldugu haberini alan Mehmet D. ve oglu Cankan D. evlerinin önüne geldiginde Nurten D.’yi kanlar içinde buldu. Mehmet D. iddialara göre kardesi Namik D.’yi yumruklarken oglu Cankan D. de maket biçagi ile amcasini yaraladi.

Olay yerine gelen saglik ekiplerinin ilk müdahalesini yaptigi Nurten D. hayati tehlike kaydiyla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Biçakla yaralanan Namik D. de hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi. Polis Cankan D. ve babasi Mehmet D.’yi de polis merkezine götürürken olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA