Osmangazi'de Can Dostlar Emin Ellerde
Osmangazi Belediyesi, sicak yaz günlerinde sokak hayvanlarinin susuz kalmamalari için ilçedeki muhtarliklara su kabi dagitti.

Bugüne kadar 30 bin adet su kabini dagittiklarini belirten Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dilek Yosun, “Sokak hayvanlarina karsi sorumluluklarimizi unutmuyor, bakim ve tedavilerini ihmal etmiyoruz. Ilçemizin 28 farkli noktasinda beslenme, 11 noktasinda ise su odaklari yer aliyor. Haftalik olarak bu odaklarin temizlik ve bakimini yapiyoruz. Bunun yani sira vatandaslarimizin sokak hayvanlari için tüm talep ve önerilerini degerlendiriyoruz. Onlar, bizim için çok kiymetli. Kapimizin önüne koyacagimiz bir kap su ile bir sokak hayvaninin hayatini kurtarabiliriz” dedi.
Vatandaslarin bu konuda ciddi anlamda hassasiyet gösterdigini belirten muhtarlar ise desteklerinden dolayi Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar’a tesekkür etti.
