Yaz Geldi, Havuz Sezonu Açildi

Kütahya’nin sifali sulariyla ünlü Ilica Kaplicalari’ndaki turizm tesislerinde havuz sezonu açildi.

Yaz Geldi, Havuz Sezonu Açildi
Ilica’da yenilenen hamam ve havuzlariyla müsterilerine hizmet vermeye baslayan Harlek Termal Otel, dogal ortamiyla kaplica keyfi sunuyor.

Otel Müdürü Engin Umur, açik ve kapali alanda bulunan termal havuzlarin basta romatizmal hastaliklar olmak üzere bir çok rahatsizliga sifa oldugunu kaydetti.

Umur, "Bilindigi gibi, Ilica bir sifa bölgesi. Buradaki termal sular kronik bel agrisi, eklem hastaliklari, beyin ve sinir cerrahisi sonrasi uzun süreli hareketsiz kalma durumlarinda nörolojik hastaliklarda, stres bozukluklarinda, ve spor yaralanmalarinda tamamlayici tedavi unsuru olarak kullanilmaktadir. Tesislerimizin de erkek ve kadinlar için ayri ayri havuzlarda hizmet vermekteyiz" dedi.

Ilica’nin doga harikasi bir kaplica bölgesi oldugunu kaydeden Umur, "Termal sularin geçmisten günümüze binlerce yildir sifa kaynagi oldugu bilinmektedir. Ülkemizdeki termal su kaynaklari rezerv bakiminda Avrupa’da birinci, dünyada yedinci sirada gelmektedir. Harlek Termal Otel’in sinirlari içeresinde elde edilen bu dogal ortam, termal su renksiz, mineral bakiminda zengin, kokusuzdur. Doganin bir hediyesi olarak sifali bay termal havuz, bayan termal havuz, çocuk havuzu ve açik havuzumuz müsterilerimizin hizmetindedir" ifadelerini kullandi.

Harlek Termal Otel’in açik ve kapali alanlarindaki havuzlardan yararlanan vatandaslar, tesis isletmecilerine verdikleri hizmetten dolayi tesekkür etti.(EFE-)
Kaynak: İHA